Xenia's day

Valkoista, valkoista & valkoista

Teksti: Xenia

En nyt tiedä onko lähenevät häät sokaisseet mut mutta olen ihan hullaantunut valkoiseen. Tottakaihan se on todellinen kesäväri ja mukava myös kuumilla ja aurinkoisilla keleillä, mutta joku muukin siinä viehättää. Keräsin teille suosikkejani muutaman eri nettikaupan valikoimasta. Ai että, kyllä kelpaisi!:)

boozt

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Kaikki boheemit mekot ja off-the-shoulder paidat ovat suuressa suosiossani. Mun mielestä olkapäät näyttää niissä jotenkin erityisen kauniilta vaikken ehkä olisikaan uskonut ennen kuin sellaista ensimmäistä kertaa sovitin! 🙂 Tuo numero 1 on upea!!!! 

zalando1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Tuo Maximekko oli mallin päällä aivan upea. Näkisin itseni kulkemassa rannalla hiukset hulmuten se päällä. Minäkö muka unelmoija?

ellos1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Hapsupaidat ovat nekin lähellä sydäntä ja yksi sellainen multa jo löytyykin. Mieluusti ottaisin kuitenkin vaikkapa tuon numero 6:sen farkkushortsien kanssa yhdistettäväksi! Todella kaunis! 🙂 Viimeinen kollaasi on Elloksen valikoimasta ja sen myötä muistutuksena vielä Elloksen uudet alekoodit, jotka toimivat suureen osaan ylläkin olevista tuotteista.

  • 345707 – Ellokselta -30% lisäalennus ALE-tuotteisiin! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 24.7.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin
  • 345403 – 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.
  • 345413 – Ellokselta 20% alennusta tilauksestasi – myös ALE-tuotteista sekä tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus voimassa 31.7.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Mitä aurinkoisinta tiistaita teille kaikille! 🙂

sisältää kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X