Xenia's day

Valmiina Syksyyn

Teksti: Anna.fi
Syksy on täällä, sitä ei käy kieltäminen. Syksy on monelle ihmiselle muutosten aikaa, ei vain vaaterintamalla siis. Toki, tässä vaiheessa on hyvä käydä läpi vaatekaapit ja siivota kesävaatteet pois silmistä, ja samalla kaivaa ne syksyn oleellisimmat asiat, eli takit ja kengät esiin. Itse suosin klassisia kappaleita, mitä tulee takkeihin ja kenkiin. Sellaisia, joita on helppo yhdistellä melkeinpä asuun kuin asuun, mutta mikä tärkeintä, sellaisia, jotka pitävät lämpimänä tuulessa ja tuiskeessa.
Etsin teille syksyisiä takkeja ja kenkiä sellaisissa malleissa, joita mä suosin. Huomasin, että varsinkin tänä syksynä kaikki kaupat on pullollaan kaikkea muuta kuin niitä klassikoita. Esimerkiksi trenssejä en löytänyt läheskään siinä määrin, mitä tämän klassikkotakin osalta voisi kuvitella. Anyway, tällaisia syksyisiä asusteita ja takkeja päätyi mun listoille:
SAAPPAAT/NILKKURIT

VILLAKANGASTAKIT


Mä käytän ilmojen viiletessä ensin trenssejä ja parkoja ja vähän myöhemmin siirryn villakangastakkeihin, jotka nekin ovat usein hyvin trenssimäisiä malliltaan. Mun mielestä syys- ja talvitakkien on ehdottomasti oltava tarpeeksi pitkiä, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin paleleminen. 
Minkälaisista takeista ja kenkistä te pidätte näin syksyn saapuessa?
osa linkeistä mainoslinkkejä.

Lue myös

X