P3150150 P3150159

Mikä voima auringonvalolla onkaan? Palailin juuri kotiin pitkähkön, mutta sitäkin hauskemman duunipäivän päätteeksi ja ajellessa en voinut kuin hymyillä auringon paistaessa täydeltä taivaalta. Vauva potkiskeli mahassa, radiossa soi hyvä musiikki ja koin sellaisen ihanan onnenhetken ihan siinä vain yksikseni ollessa. Ne on ne pienet asiat mitkä merkkaa!

Siitä sit kaupan kautta kotiin ja saatoin myös ostaa jokakeväiseksi paheekseni muodostuneita pupuneidin hedelmärakeita. Onneksi se pussi on kohtuullisen pieni, etenkin kun taloudesta löytyy toinen samanlainen addikti kuin minä eli mieheni. Tänään meillä olikin hieman poikkeava päivä kun mies oli tytön kanssa kotona, tytölle iski nimittäin kova yskä ja soittivat häntä päiväkodista haettavaksi. Hassua, että koko sinä aikana kun tyttö on ollut päiväkodissa ei mulle ole muina sairaspäivinä ole ollut mitään niin pakollista sovittua ettenkö olisi voinut tehdä kotoota töitä. Niinpä mies pääsi siis nauttimaan pienestä breikistä yskäisen tytön kanssa, joka viihtyy aina flunssaisena kainalossa paljon normaalia paremmin. Luulenkin että hän on nauttinut tästä!

Kevään tulo näkyy muuten myös kalenterissa. Eroa ei ole niinkään siinä mitä arjessa tapahtuu, mutta viikonloppuihin on huomaamatta tullut ajoitettua vaikka mitä hauskaa. On tapaaminen ystäväni häihin liittyen, ystävien ja ystävien lasten syntymäpäiviä, meidän tytön synttärit ja pääsiäisbrunssi, jonka halusin järkätä ystäväperheille. Lisäksi mieheni synttärit ovat toukokuun alussa ja haluaisinkin hänet yllättää kivalla illallisella ja hotelliyöllä, joka todennäköisesti jää viimeiseksi meidän kahden kesken pitkään aikaan.

Kaikin puolin on tänään erinomainen fiilis, en tiedä vaikuttaako siihen mun suonissa virtaava pupuneidin hedelmärakeet vai mikä, mutta pidän tästä kiinni ja lähden vielä ystäväni kanssa lenkille illasta. Max on tyytyväinen kun sai jo pidemmän lenkin aamusta ja pääsee juoksentelemaan vielä lisää. Huomenna onkin jo torstai ja päästään etiäpäin vauvan huoneen kanssa. Siellä on maalattu tytön ja miehen toimesta aina iltaisin ja juuri tilailin eilen sellaisia muotteja joilla saadaan tuputeltua vielä kuviota seinään. Tässä taas muuten huomattiin se että joskus ei vaan millään keksi mitenkä jotain asiaa suomeksi googlettaisi kun on kyseisen sanan oppinut alunperin englanniksi. Sana wall stencil oli kovassa käytössä, mutta mikä ihme on sen vastine suomeksi? Toisin sanoen päädyin tilamaan muotin enkuista kun ei postaritkaan sen kummempia olleet ja löysin mieleiset kuviot.

Tuohon maalaamiseen vielä palatakseni: voitte arvata miten ylpeä tyttö oli sutiessaan seinää pensselillä. Yhdessä vaiheessa jo silmä vältti ja tyttö maalaisi ikkunaruutua, mutta eipä sitä vesiliukoisen maalin kanssa pääsee noin nopeasti suurempaa vahinkoa syntymään. Se keskittynyt ilme tytön kasvoilla kun isänsä aina vetää telan kanssa perässä. Priceless! <3

Nyt toivottelen teille mukavaa keskiviikon jatkoa ja loppuun vielä Elloksen alekoodi, joka toimii esimerkiksi noihin kuvassa näkyviin *lamppuihin, *koriin, *maljakkoon ja *vilttiin sekä kaikkiin muihin kodin tuotteisiin merkit ja huonekalut mukaan lukien! 🙂 Jos teillä on ollut esimerkiksi *tämä sängynpääty ostoslistalla, nyt lähtee aika kiva lohko hinnasta pois!

  • *355431 – 20% alennusta kodintuotteista – myös huonekaluista ja tuotemerkeistä. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen kodinvalikoimasta. Alennuskoskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita,sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus onvoimassa 16.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voiyhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin,ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja-tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Odd Molly Home – tuotteisiin.

*kaupallisia linkkejä.

X