xenia's day

Vanhan lipaston kunnostus

Teksti: Xenia

P2140029P2140030

Äitini ja miesystävänsä muuttivat parisen viikkoa sit toiseen asuntoon ja siinä samalla he kävivät läpi huonekaluja ja laittoivat suuren osan kierrätykseen. Mä pelastin tämän yllänäkyvän lipaston ja yhden peilin, ja tämä lipasto löysi paikkansa samantien meidän portaiden alta. Tykkään siitä aivan älyttömästi, mutta se kaipaa jotain fiksausta ja hieman maalia pintaansa ja pakko sanoa, että tällä kertaa ei ollut yhtä helppo päätös kuin yleensä, mitä maalin sävyyn siis tulee.

Harmaa olisi sävynä ”helppo” ja toimisi kivasti kultaisten vetimien kanssa, mutta toisaalta meillä on niin paljon harmaata kotona, että ajatus kääntyi jonkun rohkeamman värin puoleen. Lähinnä allaolevan inspiskollaasin oikean puolimmaisen kuvan vuoksi.

lipastopinterest

kollaasin kuvat Pinterest-kansiostani Upcycled Furniture

Miten mahtava väri tuo laivastonsininen onkaan kultaisten vetimien kanssa. Toisaalta ihastuin valtavasti tuollaiseen siniharmaaseen sävyyn. Lopputulemana oli se, että päädyttiin aavistuksen petrolinsiniseen sävyyn, joka kuitenkin sen verran pehmeä että ei pelota liikaa. Nyt olisi viikonloppuna tarkoitus ensin hioa tätä ja sitten pohjamaalauksen kautta väriä pintaan. Ai että nämä pienet projektit ovatkin kivoja. Peiliin hankittiin puolestaan spray-maali ja sekin olisi tarkoitus saada tehtyä pian ja paikkakin sille jo löytyy.

Kiva kun välillä on tällaisia projekteja, joissa vanhan ja paljon muistoja sisältävän huonekalun saa uudistamalla jälleen parhaimmilleen. Laitan sit projektin jälkeen tietysti kuvia lopputuloksesta!

Mukavaa perjantaina kaikille! 🙂

X