xenia's day

Vanhan peilin uusi elämä

Teksti: Xenia

P3220086P3220075

Täällä sairastetaan taas. Tai no taas ja taas, samaa flunssaa tämä on edelleen, yskä vaan tullut takaisin tytölle. Viime yönä sai kyllä taas tuntea huolta kun toinen yski varmaan tunnin-pari. Hunaja onneksi auttoi veden kanssa, on kyllä tämän ikäiselle ihan paras yskänlääke! Onneksi se maistuu jo, joskus vuosi sitten meni kasvot vielä kurtulle sitä tarjottaessa. Aamulla herättiin kuitenkin ihanaan auringonpaisteeseen ja viime yön valvominen ei näytä vaikuttaneen omaan olotilaani juuri yhtään, mitä nyt on melkoinen turvotus varmaan eilisestä pizzalounaasta johtuen. Hyvä kun mahtui sormukset sormeen, ihanaa tämä nesteen kerääntyminen raskausaikana.

Mitään valitusmeininkiä en suinkaan tullut teille jakamaan, vaan kuvan tästä vanhasta peilistä, joka oli menossa kierrätykseen. Spray-maalia pintaan ja voi vitsit miten hauskaa kontrastia se tuo tuolle seinälle. Meilläkin kuitenkin suht vaaleahko sisustus, joten tällaiset mustat yksityiskohdat rikkoo sitä linjaa todella kivasti ja tekee mun silmääni tilasta huomattavasti mielenkiintoisemman. Ja peilejähän ei voi olla koskaan liikaa, ne kun tuo tilaan aina vaan lisää avaruutta ja oikein aseteltuna myös valoa!

Me ollaan nyt ihan todentotta innostuttu näistä vanhojen kalusteiden kunnostuksesta ja mies myös uusien tekemisestä. Se lipasto näyttää nimittäin aivan upealta ja tänään saadaan vihdoin vetimet paikoilleen, jonka jälkeen pääsen sitä kuvailemaan. Naureskelin tuossa jo miehelle että joku päivä kun hän tulee kotiin olen maalannut kaikki meidän puuhuonekalut eri sävyin. Ei sentään, mutta pakko myöntää, että ensi kerralla jotain huonekalua kaivatessa taidan pistäytyä kirppiksillä ja kierrätyskeskuksissa ihan ensimmäisenä.

Tänään meillä on siis lepoa ja jossain vaiheessa pakko pistäytyä kauppaan. Näillä pienillä yskäpotilailla kun ei sinänsä ole muita oireita kun se kova yskä, joka lähinnä pahenee nukkumaan mentäessä. Sängyn pääpuolen alle on taiteiltu jo iso kasa kirjoja, mutta täytyy nyt katsoa viikonlopun yli ja käydä näyttämässä lääkärille jos ei ala ensi viikon puolella helpottaa. Yleensä kun meillä on yskä liittynyt nimenomaan korvatulehduksiin, mutta niitä ei tyttö ole valitellut ja on muutenkin hyväkuntoinen. Mitään antibiootteja en siis halua hänelle antaa ennen kuin on pakko ja se taitaakin nykyään olla jo ihan käytäntönäkin, käsittääkseni niitä jaettiin paljon ”heppoisemmin” esimerkiksi kun minä olin lapsi. Kyllähän ne nimittäin tappavat kaiken hyvänkin mennessään.  Jouduin itse syömään antibioottikuurin ennen joulua virtsatietulehdukseen (toinen aivan ihana raskausajan melko yleinen vaiva, josta ei puhuta) ja vatsa ei kyllä tykännyt ollenkaan. Siinä punnitaan sitä kumpi paha on pahempi.

Nyt vedän tämän kahvikupposen loppuun ja sit pikkuhiljaa liikkeelle. Aurinkoista perjantaita teille kaikille! 🙂

Juuri tuli mailiin uusi alekoodi *Ellokselle355724 – 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita,kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 26.3.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus 50 euroa. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä EI ALENNUSTA -tuotteisiin.

*kaupallinen linkki.

X