Yleinen 28.4.2011

Vapaa iltapäivä

Teksti: Anna.fi

Tänään en jaksanut tehdä enään mitään älyllistä, joten äidinkielen projekti jääköön huomiselle töiden jälkeen..Olen käynyt kaupungilla, siivonnut kylppärin koreja ja tehnyt kana-vuohenjuustosalaattia kevyt vuohenjuustosta (Ei läheskään yhtä hyvää kun kunnon ehta vuohenjuusto:D) Heitin melkein samat vaatteet päälle kaupungille lähtiessä kuin eilen, mutta halusin testata toimiiko toi raitahuivi tuohonkin..

Heitin hirveän määrän kaikkia jämätuotteita pois. En tajua miksi sitä aina ostaa uusia, eikä sit käytä niitä vanhan purkin pohjia pois, vaan pitää ottaa se uusi tuote heti käyttöön. Hirveää tuhlausta sanon minä! 😀 Nyt on hiustuotteet kutistettu yhteen koriin, ja tossa on kaikki muut paitsi shampoot ja hoitoaineet (joita on ehkä yhteensä 4 purkkia)..

Tein tosiaan toisen salaatin itselleni alkuillasta kun kauhea nälkä iski kaupungilla pyöriessä. Ajattelin antaa mahdollisuuden sille kevyt vuohenjuustolle, mutta kuminenhan se oli. Tietenkin mä saatan olla ehkä vähän huono arvioija kun sitä kunnon rasvaista versiota olen aina syönyt.. 😀

Meni se kuitenkin tossa ja hyvää oli, mutta ensi kerralla taas perinteistä. Mitäs mieltä te olette kevytjuustoista? olenko ainoa, jonka mielestä ne on kumisia ja varsinkin uuniin laitettaessa ne kelmuuntuu aika inhottavasti. Mä olen sitä mieltä, että jos syö kohtuumääriä niin sit voi nautiskella rasvasemmalla versiolla, ja ottaa sitä sit vaikka vähän vähemmän. Mitäs te, syöttekö aina kaikesta kevytversioita vai nautiskeletteko niillä ”normaaleilla”? 🙂