Xenia's day

Vapaa lauantai!

Teksti: Anna.fi

Ensinnäkin kiitoksia super paljon kun piristitte mun mieltä eilen! <3 Nyt olen taas elämäni voimissa hyvin nukutun yön jälkeen ja koska on vapaata, voin tehdä mitä lystää.. 😀 Nyt olen lähdössä kaupungille ja sit J seuraa perässä ja käydään katsomassa kunnollista lukitussysteemiä pyörään. Sen jälkeen sit salille. 🙂 Joku lukija vinkkasi mulle niistä khakinvihreistä housuista joita mulla alkukeväällä näkyi. Tänään yhdistelin ne tällä tavalla..

Housut Saint tropez merkkiset (hankittu Kampin Companys liikkeestä), kengät H&M, paita ja jakku zara ja laukku LV.. 🙂 Aamulla tein sellaista perinteistä aamupalaa, johon menee näitä..

Itse tykkään tehdä kaurapuuroni kevytmaitoon kun nälkä pysyy siten pidempään loitolla. Tein mulla ja J:lle annoksen, johon meni 6 dl kevytmaitoa ja kolme desiä kauraryynejä ja mun annos näytti valmiina tältä..

Te, jotka olette aina tehneet puuronne veteen, kokeilkaa ihmeessä tätä, koska mun mielestä kaurapuurosta tulee tällä tavalla todella herkullista ja kyllähän sen ruuan maun pitääkin olla sellaista jos vain mahdollista. Minä tietenkin tällaisena marjasieppona pistin vielä vadelmiakin siihen päälle ja toimii. 🙂 Mitäs te meinaatte tänään? Onko teillä vapaa-päivä, töitä vai onko vielä koulujuttuja jäljellä? 🙂 Nyt kuitenkin kohti kaupunkia eli taas palaillaan!

Lue myös

X