Xenia's day

Vapaapäivän asu

Teksti: Anna.fi
Huomaa näin talvisaikaan, että tekisi paljon useammin mieli vetää mahdollisimman mukavat ja lämpimät vaatteet päälle. Kaipa se on ainoa tapa luoda itsellensä edes siedettävät olosuhteet tämän pimeän ajan keskellä, kun kaikesta muusta joutuu tinkimään. Laskin tossa juuri, että ollaan oltu meidän Dubain matkan pituinen aika jo kotona. Arvatkaa lähtisinkö vaikka huomenna sinne uudestaan jos tulisi mahdollisuus!?
Kävin etsimässä itselleni pipoa muutaman päivän korvasärkyjen jälkeen. Löysin kun löysinkin yhden kivan ja huomasin samalla, että sillähän saa bad hair dayt pelastettua. Eilenkin kävin likaisilla hiuksilla kaupungilla, enkä jaksanut tehdä niille mitään. Vetäisin vaan pipon päähäni ja näytin inhimilliseltä.. Pysyy lämpimänä ja helpottaa arkea, aika win win, jos multa kysytään 😀
neule / knit: Tommy Hilfiger
housut / pants: Dr Denim
takki / coat: Burberry
huivi / scarf: Mulberry
kengät / shoes: Ugg Australia
laukku / bag: Chanel

Saan täällä taas hermoromahduksia tekniikan kanssa. Tasan vuosi sitten ostettu macbook alkaa osoittamaan huonoja merkkejä. Näyttö säröilee välillä, kone jumittaa ja kuva saattaa yhtäkkiä kadota. Miksi mikään ei nykyään toimi niinkuin pitäisi? Onko kaikkiin laitteisiin asetettu joku sisäinen pommi, joka räjähtää aina tietyn ajan kuluttua? Pelkästään tämän vuoden aikana mun eletronisista vehkeistä (saatikka sitten muista, muistanette Mulberry episodin) varmaan puolessa on ollut jotain vikaa. Nescafen kahvikoneeni meni saman tien rikki, iPhonen nappula ei toimi ja nyt vielä tämä. Kyllä voisin väittää, että yli tonnin maksavan tekniikan tulisi kestää täysin uuden veroisena ainakin muutama vuosi. 
Kertokaas mulle, saako nykyisin enää rahalleen vastinetta mitä elektroniikkaan tulee? Onko muilla mennyt hermo?

Lue myös

X