Xenia's day

Vappumeikki

Teksti: Anna.fi

Moni lukija esitti kiinnostuksensa siihen, mitä meikkejä käytin vappumeikin tekoon. Valmis meikkihän näytti siis tältä..

Ja näillä meikkailin.. Eli pohjameikit..

Ensin laitoin tuota heleyttävää voidetta kasvorasvaan sekoitettuna. Sen imeydyttyä laitoin tuota vitamin c meikkivoidetta sormilla levittäen. Valokynää laitan kulmaluulle (kulmakarvan alapuolella), kulmien väliin V muotoisesti, silmien alle ja huulen yläpuolelle. Tuota peitevoidetta sitten pelkästään silmien alle.. Kaiken tämän kiinnitin vielä guerlainin irtopuuterilla. Sitten poskipuna ja aurinkopuuteri, sekä kulmakynä..

Eli lumenen kulmakynää kulmiin, ja sitten aurinkopuuteria poskipäiden alle ja otsaan nenään ja leukaan hieman kevyemmin.. Poskipäille sitten rimmelin poskipunaa sävyä 016.. 🙂 Sitten silmien pariin..

Koko luomelle levitin tuota vasemmanpuoleisen avonin luomivärin ylävasenta kultaisa beigeä väriä. Saman luomivärin valkoista väriä laitoin silmien sisänurkkaan ja kulmaluulle. Sitten sekoittelin noita kahta make up storen sävyä (cookie ja brownie) ja laitoin isolla siveltimellä varjostukseksi. Sen jälkeen rajasin ylä- ja alaluomen tuolla rimmelin eyelinerilla. Lisäsin vielä vähän luomiväriä myös pehmentämään alarajausta.. Sitten ripsaria, joka oli joku vanha, hyvin paakkuinen Lumenen ripsari (en yleensä käytä, mutta nyt teki mieli laittaa). Ja siinäpä se olikin..Mitkä jutut kuuluu muuten teidän juhlameikkiin? Tykkäättekö te vahvoista silmistä, vai oletteko niitä, jotka panostaa huuliin, mutta jättää silmät neutraaliksi?

Lue myös

X