sisustus

Väriä alakerran kylppäriin

15.9.2016 Teksti: Xenia

P9090246P9090266P9090274P9090271

Ihan rakennusprojektin alussa päätettiin että alakerran kylppäristä ja saunasta tulee hämyisempiä kuin yläkerran kylppäristä. Jotenkin se fiilis sopii mun mielestä todella hyvin rentoututumiseen ja luo tietyllä tavalla spa-henkeä omaan kotiin.

Uudistin muutama viikko sit hieman kotimme pyyhkeitä, josta voitte yläkerran kylppärin ja alakerran vessan osalta lukea täältä. Tässä näkyy puolestaan se, miten tämä kylppäri uudistui kauniilla tummanharmaan ja luumun sävyillä, menee muuten aika hyvin yhteen myös niiden yläkerran sävyjen kanssa, tarvittaessa siis!

Nämäkin pyyhkeet tilasin Nextiltä (tarkalleen ottaen nämä), enkä voi kun suositella. Ensinnäkin hinta on mielestäni todella kohtuullinen ottaen huomioon pyyhkeen paksuuden ja imukyvyn ja toisekseen on mun mielestä kivaa että pyyhkeitä on niin monessa värissä ja monessa eri koossa. Alakerrankin osalta päädyttiin kylpylakanoihin normaalin kylpypyyhkeen sijaan ja etenkin tällaiselle vilukissalle tämä vaihtoehto on enemmän kuin passeli.

Oletteko te löytäneet jonkun pyyhemerkin tai ostopaikan, joka on ylitse muiden?

Mukavaa torstain jatkoa teille kaikille! 🙂

Xenia

Instagram

  • Olen yrittänyt siirtyä yhä enenevissä määrin luonnonkosmetiikkaan ja halusinkin jakaa teille tämän meikin, jossa ei ole käytetty mitään synteettistä!☺️ lisää blogissa😘 #makeup #naturalmakeup #organicmakeup #hairstyles #lob

xeniasday

Kommentit (9)

Todella hyvin, huomattavasti paremmin kuin puolet kalliimmat ja pienemmät lexingtonin pyyhkeemme! 🙂 Suosittelen lämpimästi! 🙂

Oon tilannut tytölleni Nextiltä vaatteita vauva-ajasta asti ja ihastunut merkkiin toden teolla! ? Kiitos tästä vinkistä, olen nimittäin kaivannut jo pidempään uusia käsipyyhkeitä! Oon ollu siinä käsityksessä ettei Nextiltä saa Suomeen tilattua muuta ku vaatteita(!?) mutta eilen lähti tilaus pyyhkeistä (ja tietysti vähän vaatteita ?). Aivan ihania värejä ja varsinkin luumuna ? Kaunis kylppäri teillä! Ihan mun tyyliä ?

No niin olen minäkin, voin todellakin suositella, tosi hyvän laatuisia! 🙂 Kerro sit mitä tykkäät!!!

Mä voin vilpittömästi suositella Ikean Fräjen -sarjan pyyhkeitä. Saatavana useita kokoja ja värejä ja pyyhkeet on tosi imukykyisiä. Ja mikä tärkeintä, niistä ei irtoa mitään nukkaa.
Hinta on kans omaa luokkaansa, sillä toi isoin (eli just kylpylakanan kokoinen) maksaa sen 13 euroo! 😀 Eihän nää mitään luksuspyyhkeitä ole, mutta kivan näköisiä ja tosi toimivia!

ai että teiän koti on kyllä ihan unelma!! <3

Kiitos Venla<3

Onpa ihanan lämmin ja spa-henkinen kylppäri, tuolla jos jossain rentoutuu. ? Kivaa syksyn jatkoa koko perheelle! ❤

Kiitos Elisa! 🙂

Miten pyyhkeet on kestänyt kulutusta, tuleeko ne vielä pesukoneesta mukavan pehmeinä ja paksuina? Mietin juuri että laittaisinko itselleki tilaukseen:)

Todella hyvin, huomattavasti paremmin kuin puolet kalliimmat ja pienemmät lexingtonin pyyhkeemme! 🙂 Suosittelen lämpimästi! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *