P9020144 P9020139 P9020125

Oon tässä jo jonkun aikaa miettinyt että meidän kylppärit kaipaa osakseen hieman väriä. Ja kerta liinavaatteita olikin tarkoitus hankkia lisää, päädyimme hieman toisenlaisiin väreihin kuin ennen.  Onneksi näin teimme, kylppärit nimittäin muuttuivat kertaheitolla kotoisimmiksi.

Yläkerrassa mentiin haalean kanervan, vanhan roosan ja harmaan sävyillä. Ylemmistä kuvista ei näy, mutta isomman kylppärin matto on siis samaa sävyä kuin tuo käsipyyhe, se saapui vasta näiden kuvien oton jälkeen.

Alakerrassa mentiin puolestaan haalealla sinivihreällä. Tätä väriä kutsutaan Englannissa yleisesti Duck egg blueksi, mikälie suomennos sille sit olisi hyvä (ankan munan sininen on vähän kömpelö ilmaus. :D). Mun oli muuten aivan pakko googlettaa duck egg, ihan vaan nähdäkseni onko ne oikeasti sinisiä.

Pyyhkeitä ostaessa opin muuten yhtä jos toista. Ilmeisesti Egyptiläinen puuvilla on tosi jees ja pyyhkeestä kertoo paljon joku ihme luku joka vaihtelee 500 ja 700 välillä. Mä tilasin nämä siis nextiltä ja ostettiin vielä isompaa kokoa kylpypyyhkeeksi, onhan se nimittäin aika jees kun voi kääriytyä siihen aina suihkun jälkeen. Viikon jälkeen olen täysin myyty. Nää on pehmeitä, imee hyvin vettä ja koko on just passeli, erittäin hyvä ostos siis. 🙂

Kylppärit itsessään on mieheni käsialaa, jonka muita töitä pääsee kurkkimaan täältä. Hän on juuri itseasiassa tällä viikolla perustanut osakeyhtiön ystävänsä kanssa ja heidän firmansa nimi on  J & J Rakennus- ja LVI-palvelu. Nettisivut päivittyy pian uudelle nimelle ja kohta sivuille saadaan lisää kuvia kunhan uudet projektit valmistuu. Pakko kyllä sanoa, että olen aivan valtavan ylpeä miehestäni. Hän on niin taitava siinä mitä tekee ja tottakai nostan aina hattua ihmisille jotka työllistävät itse itsensä <3

X