Xenia's day

Väriä makuuhuoneeseen

Teksti: Xenia

PB080163PB080162PB080165

sängynpääty: Ellos (tämä, alla alekoodi huonekaluihin)

valkoinen päiväpeite: Ellos (tämä)

luumunsävyinen päiväpeittto: H&M (tämä)

kaikki tyynyliinat: H&M (nämä, nämä, nämä ja tämä)

kaikki lamput: Ellos (nämä ja tämä)

Eilen oltiin todistamassa joulupukin saapumista Porvooseen. Tyttö tosin taisi pelätä vielä enemmän kuin tykkäsi, joten taidetaan laittaa joulupukille kirjettä, että tänä vuonna vierailun ei tarvitse olla kovinkaan pitkä. Ah kuinka odotankaan niitä jouluja kun tyttö oikein odottaa pukkia ja siihen voi melkein vedota koko vuoden. ”Olehan nyt kiltisti, tontut kurkkivat joka paikassa”.

Sen jälkeen mentiin ystäväporukalla syömään. Naurettiin kun lapsia on tuossakin porukassa jo neljä, vilskettä siis riittää. Sen jälkeen kotiin, tyttö päiväunille ja me linnoittauduttiin katsomaan Walking Dead-sarjaa, jonka ensimmäiset kolme kautta ollaan jo katsottu. Vitsit ne otukset on pelottavia ja suurimmilta osin vilkuilen jaksoa sormien välistä koska olen ehkä suurin nössö ikinä. Jos kerran katson kauhuelokuvan, en nuku kuukausiin. Ystäväni vieläkin vitsailee siitä kun oltiin katsomassa Amityville Horror joskus vuonna nakki ja minä näin leffasta ehkä 5%, ja menetin silti yöuneni. Ehkä mulla sittenkin on ihan hyvä mielikuvitus.

Illasta sain puolestaan ystäväni tänne käymään ja mentiin syömään pitkän kaavan mukaan sushia, himo sitä kohtaan olikin kasvanut tässä jonkun aikaa, mutta oli kyllä melkoinen ähky sen jälkeen. Aamustakin oli vielä sellainen fiilis että ei tartte syödä hetkeen, mutta kummasti se nälkä sieltä kuitenkin pääsi yllättämään. Nyt tuolla ulkona tulee jotain rännänsekaista lunta, tätä tää marraskuu taitaa aina olla! 🙂 Eilen oli muuten tasan viisi viikkoa jouluun, joten nyt siis viimeistään on täysin ok kantaa ne kaikkein jouluisimmatkin koristeet esiin. Kyselin jo tuossa vaivihkaa mieheltä milloin voidaan hankkia joulukuusi, mutta vastauksena sain vain epämääräistä silmienpyörittelyä ja pään pudistelua hymy suupielessä. Oon aina miettinyt mikä musta tekee tällaisen jouluhullun, voisikohan sillä olla lusikkansa sopassa että olen syntynyt ihan joulun alla? Mä en voi sanoa että tykkäisin eniten juuri kesästä, olen kuitenkin sellainen kotihiiri, että mun mielestä kotona on ihaninta olla talvella ja etenkin maisemien kannalta kotikaupunkini on ehdottomasti kauneimmillaan lumipeitteen alla. Joku siinä talven taianomaisuudessa vain vetoaa muhun.

Tälle päivälle ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia, miehelle annoin nukkumavuorot tänä viikonloppuna sillä herätys on hänellä ollut jo ennen neljää koko viikon. Tulee ehkä enemmän tarpeeseen kuin mulla, joka nukkuu käytännössä katsoen aina saman määrän. Samaa aikaa nukkumaan ja samaa aikaa ylös viikonpäivään katsomatta, mä olen henkisesti todella vanha.

Nyt menen keittämään kahvia ja sit otan kupposen sohvalle ja luen kaikki ihanat joulun alla postilaatikkoon tipahtaneet mainoslehtiset. Siellä oli muun muassa pari lelukuvastoa, kuinka tainaomaista niiden selaaminen lapsuudessa olikaan! Sinne sit merkkailtiin mikä olisi mieluinen lahjatoive ja usein niissä oli vielä joulupukin lahjatoivelista takakannessa.

Taidan olla vielä vähän unessa, joten parempi lopettaa. Rauhallista sunnuntaita teille kaikille!

sisältää kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X