Xenia's day

Värianalyysi

Teksti: Anna.fi
Sain BagMiss blogistilta hyvän linkin värianalyysiin liittyen (joka puolestaan johti tähän blogiin). Värianalyysillä tarkoitetaan siis sitä, että kartoitetaan omia värejä, ja pohditaan sitä, mitkä värit korostavat sävyjämme pukeutumisessa.

Värianalyysissä värimme on jaettu neljän vuodenajan mukaan, joista syksy ja kevät ovat lämpimän sävyisiä ja talvi ja kesä viileän sävyisiä.

Yllä olevasta kaaviosta voitte hakea osviittaa siitä, mihin kategoriaan te kuulutte. Alla kuitenkin vielä lisää tietoa vuodenajoista ja väreistä, jotka kyseisen värityksen omaavalle sopivat.

Jokainen näistä värityksistä on vielä jaettu kolmeen eri tasoon, jotka kannattaa käydä ilman muuta lukemassa. Vasta sen selvitettyänne, voitte selvittää esimerkiksi teille sopivista värisävyistä.  Syksysävyistä lisää täältä.

Keväästä lisää täällä.

Talven lisätiedot täältä.

Kesän lisätiedot täältä.

Sanomattakin selvää, että jäin lukemaan noita pitkäksi aikaa. Ensin päädyin siihen, että olen selkeästi väriltäni ”lämpimä”, mutta sen jälkeen iski tenkapoo. Jäin pohtimaan näiden kolmen välillä..

Hirveän vaikeaa. Omat hiukseni ovat siis vaalean ruskeat, joihin tulee raitoja kesällä. Silmät ovat aika tummat siniset ja iho kellertävä, aika tumma, ja helposti ruskettuva. 🙂 Aloin miettimään, että olisinkohan ruskettuneena enemmän clear spring ja vaaleampi-ihoisena (talvella jne) jompikumpi noista kahdesta muusta. 😀

Noniin, sanokaahan mielipiteitä ja käykää ihmeessä lukemassa omat värisävynne! 🙂

Lue myös

X