Xenia's day

Vastauksia part 1

Teksti: Anna.fi

 Vastailen näihin nyt osissa, koska muuten menee aika paljon aikaa, ennen kuin saan kaikki vastaukset tänne. Aika hauskoja kysymyksiä olette lähettäneet.. 🙂 Minulla oli ainakin hauskaa, joten toivotaan, että teilläkin on. 🙂

 1. oletko ollut vakavassa suhteessa montakin kertaa ennen nykyistä avomiestäsi? ja mihin kiinnität miehessä ensimmäiseksi huomiota? jos olisi tajuttoman komea ihana mies mutta rutiköyhä työtön niin voisitko ajatellakaan häntä vakavassa mielessä?

Vastaus: Olen seurustellut kaksi kertaa ennen J:tä. Kiinnitän huomiota kokonaisuuteen. Esim J:ssä katselin ensin, että onpas komea, ja heti kun aloin jutella hänen kanssaan, huomasin, että meillä synkkasi täydellisesti.

2. oletko itse köyhästä, keskiluokkaisesta vai varakkaasta perheestä? ja onko sinulla sisaruksia?

Vastaus: Olen keskiluokkaisesta perheestä ja minulla on yksi veli.

3. oletko syntynyt vuonna -1988?

Vastaus: Kyllähän minä olen. 🙂

4. mitä mieltä olet maahanmuuttajista? esim somalit, kurdit etc..? Pitäisikö kiintiöt sulkea vai ottaa avosylin lisää väkeä? kun joskus valmistut niin minkä asioiden parissa haluaisit eniten työskennellä?

Vastaus: Maahanmuuttajat ovat ihmisiä kuten me kaikki muutkin. En poliittisista näkemyksistäni lähde kuitenkaan täällä puhumaan. 🙂 Tulevaisuudessa haluaisin työskennellä ehkäpä sopimusjuridiikan parissa jossain yrityksessä.

5. voisitko ajatella että menisit nykyisen kumppanisi kanssa naimisiin ihan lähitulevaisuudessa? mikä olisi ihanne ikäsi että saisit lapsia? vai haluatko edes lapsia?

Vastaus: Voin kuvitella meneväni J:n kanssa naimisiin, mutta se ei ole suunnitelmissamme vielä. Ihanneikäni lasten saamiselle olisi ehkä 29 vuotiaasta ylöspäin. 🙂

6. mitä mieltä olet siitä, että voiko eri yhteiskuntaluokista olevat seurustella? esim jos mies on tuomari niin voisiko hän seurustella pelkän siivoojan kanssa?

Vastaus: Tietenkin voi! Eihän rakkaus ammatteja/pankkitiliä katso! 🙂

7. tyyli-ikonisi kautta aikojen? lempilaulajasi?

Vastaus: Jos rehellisiä ollaan, niin minulla ei varsinaista tyyli-ikonia ole, vaan olen imenyt vaikutteita esim. äitini pukeutumisesta.. Lempilaulajakaan on vaikea lähteä sanomaan, kun kuuntelen erilaisia biisejä sieltä täältä.

8. ketä julkkismiestä ihailet pelkästään hänen niin komean ulkokuoren ansiosta? ;P

Vastaus: Lapsena se oli Titanicin aikaan tietenkin Leonardo Dicaprio (olin ihan varma, että menen Leon kanssa naimisiin). Nykyisin en enää katsele julkkismiehiä, joten vaikea sanoa.    🙂

9. onko sinusta johanna tukiainen kaunis? entäpä martina aitolehti? tykkäätkö heidän musiikista?

Vastaus: Sanotaan vaikka näin, että kukin tavallaan. En heidän musiikkiaan kuuntele, joten vaikea sanoa, kannattaisiko kuunnella??:D

10. voisitko koskaan käyttää feikkituotetta? esim louis vuittonin laukku?

Vastaus: En usko, sillä vaikka se olisi kuinka samannäköinen tahansa, tietäisin sen itse, ja laatu ei varmaankaan ole sama. 🙂 

11. tunnetko mungolifen Annaa? tai näitkö häntä koskaan koulun käytävillä? oletko lukenut hänen blogia koskaan? matkitko häntä?

Vastaus: En tunne häntä, enkä ole koskaan häntä oikiksen käytävillä nähnyt..En kuulu hänen lukijakuntaansa, mutta olen kyllä käynyt silloin tällöin katsomassa hänen blogiaan. En matki häntä, miksi niin tekisin? 🙂 

12. OLETKO KOSKAAN OLLUT KUNNON KÄNNISSÄ?

Vastaus: OLEN!! :))

13. olisitko mieluummin todella kaunis mutta vitivalkoinen aina iholtais vai vähän rumempi mutta jolla olisi ympäri vuorokauden aina sexy bahama rusketus;)?

Vastaus: Ensimmäinen vaihtoehto jos pitäisi valita.. 🙂

Tässä siis ensimmäinen vastauserä.. Lisää luvassa illemmalla! 🙂

Lue myös

X