Xenia's day

Väsy

Teksti: Anna.fi

Jotenkin oli super raskas työpäivä ja kotiin tulin väsyneenä, nälkäisenä ja melko kiukkuisena (tuttua?):D. No, J sitten teki oikein perus lohturuokaa eli perinteistä tomaattista jauhelihakastiketta ja kyllähän se kiukku siitä sitten kaikkosi saman tien. 🙂 Päivällä käytiin syömässä unicafessa ja taas kerran oli pääruokana lisäainepommeja (tosin, ihan hyvän makuisia sellaisia..)..

Juustoisia broileripihvejä, joissa ei maistunut juusto, eikä broileri.. (!?) :D. No, halvalla pääsee, joten ei saa valittaa. J napsasi musta kuvan tuosta päärakennuksen edestä..

Toi jakku näyttää kyllä heti paremmalta kun on vähän saanut auringosta väriä kasvoihin. Tosin, sekin taitaa ehtiä laimeta nyt kun on taas luvattu vähän viileämpää. Nyt vaan sit peukut pystyssä, että olisi kesällä kaunis ilma, eikä sellainen perinteinen sateinen kesä. Mun mielestä me kaikki oltais kyllä ansaittu kunnon helteitä tuon pitkän, pimeän ja kylmän talven jälkeen. Nyt istun tässä sohvalla rentoutuneena..

ja syön J:n kanssa kilpaa tällaisia..

Tällä hetkellä kipon pohjalla on enää muutamia rusinoita.. 😀

On muuten hyvä vaihtoehto niille perussuklaalevyille. Energiaahan noikin sisältää, mutta pähkinät sisältävät kumminkin hyvää rasvaa, kuituja ja proteiinia ja ovat suoraan luonnosta.. 😉 Nyt jatkan löhöilyä ja kohta pitäisi mennä suihkuun. Vähän hyvä kun olin jo aamulla ahkera ja jumppailin kun heräsin niin aikasin jo, eli nyt voin loppuillan hyvällä omallatunnolla olla tekemättä yhtään mitään. 😀 Onko muuten kaikilla muillakin blogger sekoillut useampaan otteeseen tänään? Toivotaan, että ei ihan heti toistu kun sydän löi ainakin täällä muutaman ylimääräisen kerran kun blogger väitti ettei tätä blogia olekaan.. 😀  Huh! Mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin, eli no harm done! Mitäs te teette illalla? onko sielläkin jääkiekko tullut tutuksi? 😀

Ja sellainen kysymys vielä, että kiinnostaisiko teitä kesän top 10 meikki/kauneustuotteet ja kesä ihokuntoon postaukset? 😉

Lue myös

X