P4200214 P4200226 P4200219

Ollaan tässä pikkuhiljaa valmistauduttu vauvan tuloon, ettei tarvitse sit kaikkea lähteä hankkimaan aivan viime tipassa ja kauheassa kiireessä. Kävin tällä viikolla Helsingissä kirjastossa yms muissa asioissa ja poikkesin samalla Hennesille hakemaan uusia leggingsejä. Samalla silmääni osui parit imetysrintaliivit, joita olin heidän nettikaupastaan jo vilkuillut ja kokeilun jälkeen ne lähtivätkin mukaan. Noita pehmeitä olin kaavaillut lähinnä synnärille ja kun maito nousee. Viime kerrasta muistan nimittäin, että rinnat oli todella kovat ja todella suuret verrattuna normaaliin fiilikseen, joten tuskinpa edes alussa yritän mitään noiden vaaleanpunaisten kaunokaisten tyyppistä käyttää. Otin valkoiset ja siniset trikoomallit isommassa koossa, joten kasvuvaraa todella on. Materiaali on näissä ihanan pehmeää ja joustavaa joten ei ainakaan tarvitse sen vuoksi kärsiä!
Vaaleanpunaiset ovat puolestaan todella kauniit ja niin mukavat päällä. Nekin otin hieman isommassa koossa, muistelen nimittäin että viimeksi kuppikoko kasvoi about yhdellä kun maidontuotanto hieman tasottui siitä alun hulluudesta.
Näiden lisäksi mukaan on jo tarttunut muutama tuttipullo, pari minikokoista tuttia ja nännivoidetta of course. Viimeksi tihrustin itkua sairaalassa kun sattui niin paljon ja silloin tämä Lansinoh-voide pelasti mut. Meillä olisi toiveena se, että voin pumpata maitoa myös pullolla annettavaksi silloin tällöin.  Näin toimimme tytönkin kanssa ja hänen kohdallaan nuo Mammin Anti-colic pullot olivat kaikkein parhaimpia. Katsotaan miten minimiehen kanssa menee, nähtäväksi jää. Tutit pakkaan nekin mukaan ja tilanteen mukaan mennään. Jos imuote on hyvä ja imemistahtoa on, annan ehdottomasti tutin pikkuiselle jos se häntä rauhoittaa.
Vielä olisi ostoslistalla perusjuttuina muun muassa vaippoja ja rintsikansuojia sekä rintampumppu. Tähän liittyen pitikin kysyä teiltä suosituksia. Mulla oli viimeksi käsikäyttöinen, joka meni rikki enkä nyt edes muista mitä merkkiä se oli. Nyt olisi toiveena ehkäpä sähkökäyttöinen, käsittääkseni ne helpottavat hommaa todella paljon? Onko hyviä vinkkejä tähän liittyen?
Vaatteita olen aina pessyt sitä mukaa kun niitä on tullut hankittua ja nyt on uudet ja käytetyt siellä kauniisti viikattuna kokojärjestyksessä. Oliskohan meillä yksi kappale kutakin vaatetta koossa 50 (body, huppari, pyjama jne) ja muut sit 54-56 ja siitä ylöspäin. En usko, että meidän pojasta mitään kovinkaan pitkää tulee kun siskonsa oli syntyessään vain 47cm (vaikka edelleen uskon että mittauksessa meni jotain pieleen kun viikossa oli sit muka kasvanut 5cm, oliko sit vaan niin kippuralla:D) ja hänen kohdallaan muistan sen kuinka vähän käyttöä noille kaikkein pienimmille vaatteille loppupeleissä tuli.<3
Kova alkaa olemaan odotus jo kun 30 viikkoa ihan pian täynnä eli enää 1/4 raskaudesta jäljellä. Tuntuu nyt siltä, että vauva olisi ihan viikossa vahvistunut suuresti ja möyrintä on todella kovaa ja jopa kivuliasta. Hyvin olen muuten jaksanut ja untakin saanut parina yönä palloon aika kiitettävästi. Olen todennut sen, että jos tuntuu siltä, että pitäisi mennä vessaan, laitan jalat enemmän koukkuun niin vessahätä katoaa. Tämä on toiminut parina yönä ja olenkin tyytyväisenä pärjännyt parille vessakäynnillä! Kaikkea sitä tuleekin kokeiltua, heh!
Luin muuten eilen Kätilöopiston sisäilmaongelmista. Jotenkin niin turhauttavaa, että niistäkin on ilmeisesti oltu tietoisia jo viime vuonna kun esimerkiksi Porvoon vastavalmistuneesta ja toimivasta yksiköstä luovuttiin.. Mielenkiinnolla odotan miten tämä etenee, mutta kyllä vaan edelleen vahvistuu se ajatus, että ehkä Kotka olisi meille erittäin hyvä vaihtoehto..
Nyt toivottelen teille mitä parasta torstain jatkoa ja tuohon postaukseen viitatakseni: olisin kiitollinen jos antaisitte vinkkejä hyvistä rintapumpuista jos teillä niistä kokemusta on! 🙂
 

X