Yleinen

Vauvan vaatteita netistä

15.9.2014 Teksti:

Tyttäremme Englannin isoäiti kehotti meitä jo raskausaikana katsastamaan vauvanvaatevalikoimaa myös Englannista. Ja minähän tein työtä käskettyä. Tässä muutama suosikkini joidenka vauvanvaatteet ovat ihania ja tilaus tulee Suomeen vieläpä nopeasti. Hyvä vaihtoehto jos haluaa hankkia vauvalle jotain muuta kuin mitä Suomen ketjumyymälöistä löytää.

John LewisUntitled-1

John Lewis oli ensimmäinen nettivaatekauppa, josta tilasin juttuja vauvallemme. Erityisesti olen mieltynyt heidän vauvan sleep-suit:eihin, bodyihin ja yksiosaisiin päiväasuihin. Hupparit ja takit miellyttävät nyt syksyn tullen silmää ja tämän postauksen jälkeen meinasinkin hieman kierrellä heidän valikoimaansa – kummasti on nimittäin taas suurin osa bodyistä liian pieniä ja sopivia yökkäreitäkään ei ole turhan montaa.. Postikulut Suomeen ovat 7,5 puntaa eli noin 10€ ja paketti tulee ovelle noin 5-7 työpäivässä.

The White CompanyDesktop1052

Aloimme hankkia vaatteita pienelle tuossa vuoden alkupuolella kun olin viimeisellä kolmanneksella. Samoihin aikoihin jylläsi nettikaupoissa alet ja hyödynsinkin The White Companyn alet ostamalla yökkäreiden lisäksi viltin, pyyhkeen ja pari pökät. Aivan mieletön laatu ja materiaali. Kaikki vaatteet pysyivät hyvässä kunnossa 60 asteen pesusta toiseen. Heiltä löytyy vieläpä Outlet Bicester Villagesta jossa aiotaan käydä kun Englanniksi joulun ajaksi matkustetaan. Cant wait! 🙂 Toimitus on Suomeen ilmainen ja paketti tulee kotiovelle noin 5-7 työpäivässä.

Marks & SpencerDesktop1053

Marks & Spencerin hinta-laatu suhde on loistava ja meillä on tuolta bodyjä, myssyjä, tossuja jne. He myyvät juttuja paketeissa kuten esim tämä yllä olevassa kuvassa nähty kokonaisuus joka maksaa 20 puntaa (noin 25€). Materiaalit on suurimmassa osassa täyttä puuvillaa ja ne kestävät pesusta toiseen. Erinomainen paikka shoppailla vauvanvaatteita ja lastenvaatteita! 🙂 Postikulut Suomeen ovat 7,50 puntaa eli noin 10€ ja paketin kotiintulossa kestää 7-10 päivää. Näiden jo tuttujen kauppojen lisäksi olen silmäillyt muun muassa GAP:in valikoimaa, katsokaa nyt mitä suloisuuksia heidän sivuiltaan löytyy: Desktop1054 Sivuilta löysin, että postikulut Suomeen olisivat 6€ ja tilauksen tulisi olla perillä kuuden työpäivän sisällä. Onko kukaan teistä tilannut GAP:ilta? Minlälainen on vaatteiden laatu? 🙂 Sellaisia vinkkejä vauvanvaatteiden nettishoppailuun, jos herää kysymyksiä noista kolmesta ensimmäisestä (joista on kokemusta), niin vastailen mielelläni! 🙂