Xenia's day

Vihdoinkin täydellinen puffer-takki

Teksti:
Xenia

*kaupallisia linkkejä

Olen etsinyt jo vuoden verran täydellistä puffer takkia eli lyhyttä toppatakkia. Mulla on ollut siihen useampikin kriteeri. Ensinnäkin sen on oltava lämmin, pituudeltaan lyhyt, muttei liian lyhyt ja lisäksi sen on oltava tarpeeksi väljä, että siinä on helppo liikkua ja alle mahtuu tarpeen mukaan reilustikin vaatetta. Olen kokeillut useampaa mallia, mutta usein niissä mättää jokin – yleensä ne ovat olleet makuuni liian tyköistuvaksi leikattuja.

Nyt kuitenkin onnisti, sillä löytyi täydellinen malli, joka on niin mukava ja lämmin päällä ja on toiminut hyvin niin kävelyillä kuin kaupungilla asioidessakin. Tätä takkia* löytyy myös ruskeana jos se kiinnostaa. Tämä musta pitkä takki*  on myös ihana ja useammassa värissä vieläpä. Ilmankos onkin melkein loppuunmyyty!

Pufferin lisäksi on pakko hehkuttaa Lulu Lemonin Align leggingsejä. Tyyriit, mutta jokaisen sentin arvoiset. En muuta juuri enää käytäkään, niin mukavat päällä!<3 Näistä löytyy välillä edullisempia värejä, mutta mustia en ole koskaan alessa nähnyt. Muutaman tilauksen jälkeen voin kehua myös hyvin nopeaa toimitusta!

X