Xenia's day

Vihertumpelon pelastus

Teksti: Xenia

P4240275P4240280

Mä olen aivan tumpelo mitä tulee viherkasveihin. Ainoat, jotka olen onnistunut pitämään elossa ovat ystävältäni lahjaksi saatu rahapuu ja bonsai-puu, jonka muistin kastella viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen. Mä en oikeasti tiedä, miten se voi olla niin vaikeeta mulle, mutta jotenkin mä aina vaan joko ylikastelen tai vaihtoehtoisesti unohdan koko kasvin. Tästä syystä mä olenkin päätynyt siihen, että meidän kotia koristamaan sopii parhaiten leikkokukat ja erilaiset muut maljakkokasvit.

Kävin äitini kanssa viime viikolla sisustuskaupoilla ja silmiini osui kaunis kokoelma erilaisia tekoviherkasveja. Ajattelin kokeilla miltä tällainen viherkasvin varsi näyttäisi ja mielestäni ne menevätkin aivan täydellisesti tuohon Kähler Designin maljakkoon, johon olen kovin tykästynyt.

Lehdet ovat ikäänkuin käsin maalattuja ja näyttävät todella aidoilta ainakin muutaman metrin päästä, toki eron huomaa jos tarkkaan katselee. Mielestäni kuitenkin loistava keino tuomaan pysyvää iloa ja kaunista vihreyttä kotiin, jonka emännällä on viherpeukalo keskellä kämmentä. Edelleen toivon suuresti, että tyttäremme saa jotkut ihmegeenit, joiden myötä hänestä tulisi vielä jonain päivänä meidän talouden kasvien hoitaja, mutta sitä ennen taidan pidättäytyä tutuksi tulleella linjalla, ainakin nyt niin kauan kun hajamielisyys on suurin paheeni! 🙂

Mitä ihaninta tiistaita teille kaikille! Oletteko te hyviä viherkasvien kanssa vai kuulutteko samaan kategoriaan minun kanssani?

Lue myös

X