Vihreä kevättakki

P9300203

Jos mun pitäisi valita yksi suosikkiväri, olisi se ehdottomasti khakinvihreä. Jotenkin se on mielestäni tarpeeksi neutraali mennäkseen mustan, harmaan, valkoisen ja ruskean kanssa samaan kastiin, mutta samalla se tuo ihan eri tavalla väriä kasvoille kuin nuo edellämainitut värit.

Viimeksi eilen hankin itselleni lippiksen tässä kauniissa sävyssä ja siitä muistuikin mieleen oma kaunis takkini, jonka viime keväänä löysin. Tämä menee itseasiassa päälle tänäkin vuonna, vetoketjun voi kylläkin unohtaa. Ja siis väärinkäsitysten välttämiseksi, kuva on viime vuodelta kun raskaus oli vain suurena toiveena ja kasvot näemmä aika paljon kapeammat kuin tällä hetkellä. 😀

Keräsin teille nyt parkoihin liittyen omat suosikkini nettikauppojen valikoimasta ja etenkin tämä alla oleva Elloksen 50%:n alessa oleva, 30€ maksava yksilö nousi esiin. Todella kaunis malli ja tuo aavistukseen harmahtavaan taittava khakinvihreä on värinä todella bueno!

2Desktop162ylimmäinen täältä / alavasen täältä / alaoikea täältä

Nämä kaikki ylläolevat takit itseasiassa Elloksen kevättakki -kampanjasta, jossa suuri määrä takkeja niin naisille, miehille kuin lapsillekin 50%:n alennuksella. Alla vielä muita suosikkejani netin valikoimasta, joka tämän väristen takkien osalta olikin aika kattava!

takit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Numero 1 multa löytyykin, ostin sen Englannista joskus 4 vuotta sitten! Toinen mihin silmäni kiinnittyivät eritoten on tuo numero 3:nen, joka on untuvatäytteinen. Niitä oli myös mustana jos edullinen kevytuntuvatakki kiinnostaa! Kolmantena suosikkina nostaisin edelleen esiin tuon 5:sen joka menisi mun mielestä todella kivasti myös ulkoilutakkina! Valinnanvaraa todella on mitä tulee tämän sävyisiin takkeihin.

Vinkkinä vielä kevätkenkiä kaipaavalle Elloksen kampanja, jossa naisten, lasten ja miesten kengissä ota 3, maksa 2 kampanja! 🙂

Pian olisikin koiran ulkoilutuksen vuoro ja sit ruoan kimppuun. Mitä ihaninta illan jatkoa teille kaikille! Oletteko te hurahtaneet khakinvihreään?

kaikki linkit kaupallisia linkkejä.

Kommentit

Kuinka satuitkaan juuri kirjoittamaan tästä, ostin nimittäin itse eilen ihan Henkkamaukasta sairaan kivan khakin värisen hupullisen ja vetoketjullisen takin/ paidan. Vaikea sanoa kumpi se on kun on niin ohkaista, mutta superpehmeää matskua, ja pitkä malli kiristysnarulla. Pienet hobitti-fibat siitä tulee, mutta ainakin saan siitä revittyä huumoria sitten ;D Ihanaa kevättä ja odotusta, olet niin häikäisevä ja inspiroiva!

Xenia

Pitääkin käydä kurkkaamassa netistä, kuulostaa ihanalta! <3

Mulla on khakinvihreä Fjällrävenin Greenland parka ja se on kyllä ihan lempparitakki kevään tullen! Rento mutta ryhdikäs 🙂

Ei kun höpö höpö, talvella siis käytössä Greenland parka ja kesällä Greenland jacket. Oon vähän merkkiuskollinen näköjään… 😀

Xenia

Todella nätti takki! 🙂 ja miksipäs ei jos on löytänyt hyvän merkin! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *