Xenia's day

Vihreä takki & kenkälöytö

Teksti: Xenia

Tervehdys kaikille. Täällä istutaan toimistolla todella toimettoman aamun jäljiltä.  Tulin nimittäin toimistolle jo kasin jälkeen, mutta sähköpostien läpikäyntiä lukuunottamatta en ole saanut mitäään järkevää aikaiseksi, vaikka olenkin istunut ihan kiltisti koneen ääressä koko aamun. Ehkäpä tämä tästä vielä lounaan jälkeen lähtisi käyntiin, sillä iltapäivästä olisi tapaaminen ja pitäisi olla hieman tehokkaampana.

PA100133
PA100161

PA100137

takki: Happy Holly (tämä)

tekonahkahousut: Spanx (nämä)

kengät: Timberland (nyt hyvässä alessa täällä)

hattu: COS

laukku: Chanel

Viikonloppu oli aivan huikea ja alkoi I love me -messuilla ja jatkui ulkotilojen talviteloille laiton ja kivan tekemisen merkeissä ihan sunnuntaihin asti. Vaikka työstäni todella paljon pidänkin, on yhdessä vietetyissä viikonlopuissa silti oma juttunsa, etenkin kun lapset tätä nykyä suostuvat katsomaan hetken aikaa telkkaria aamusta ennen kuin meidän on noustava ylös. Vannoin aina, etten hommaisi makkariin telkkaria, mutta tässä sitä ollaan. Se tosin on aika visusti käytössä vain viikonloppuaamuisin, jolloin me saadaan juoda aamukahvit sängyssä – ja se jos mikä on luksusta!

Tämä viikko on aika aikataulumaton, eli saan tehdä hommia omaan tahtiin, mikä on tosi kiva aina välillä. Nyt ajattelin yrittää panostaa ensi vuoden ideiointiin oikein olan takaa ja miettiä samalla hieman loppuvuoden kalenteriakin. Se on muuten ainakin varmaa, etten ole enää pysyä housuissani joulun suhteen. Katsoin jo huvikseni ja viime vuonna olen laittanut kuusen valmiiksi joskus marraskuun puolivälin jälkeen ja aion kyllä tehdä saman tänäkin vuonna. Toki ne pienemmät koristeet voi kuitenkin hankkia jo sitäkin aiemmin, eli instagram tulee varmaan tupaten täyteen kaikkea jouluista heti tuossa marraskuun alussa – sori jo etukäteen.

Viimeisenä vielä vinkki noihin kuvissakin näkyviin kenkiin liittyen. Ovat nimittäin olleet omat suosikkini jo muutaman vuoden ajan ja niin mukavat ja lämpimät, että oksat pois. Eräs ystäväni vinkkasi minulle löytäneensä moiset mustana alesta ja niinpä minäkin pistin tilauksen menemään. 116€ Timberlandeista ei ole todellakaan paljoa kun muut sivustot myyvät näitä 189€ hintaan. Nuo postauksessa näkyvät ruskeat olivat myös alle 120€, eli suosittelen kurkkaamaan. Ei ole maksettu mainos, vaan ihan puhdas vinkki, jonka itse hyödynsin.

Ihanaa tiistain jatkoa teille kaikille. Mitäs teille muuten kuuluu?

 

Lue myös

X