Xenia's day

Vihreää

Teksti: Xenia

Olin yllättänyt kun heräsin tänään jo seitsemältä ilman mitään herätyskelloa, jostain syystä viime viikolla oli todella vaikeaa päästä sängystä ylös, mutta ehkä tämä muuttuu nyt tämän viikon aikana. Tosin kyllä tuo valoisuuskin vaikuttaa. Vaikka meilläkin on sekä kaihtimet, että pimennysverhot niin valoa tulee sisään myös makkarin pariovista. Toisaalta ehkä ihan hyväkin näin, parempihan se on herätä luonnollisesti valoisalla kuin herätyselloon pilkkopimeällä.

Kysymys kuuluu, miten ihmeessä sain just kirjoitettua kappaleen heräämisestä?! Sekopäistä..

Viikonloppu tuli ja meni ja eilen oli kyllä sellainen löhöpäivä että nyt olen ihan hyvällä fiiliksellä lähdössä pitkälle lenkille Maxin kanssa. Nyt on taas vissiin luvattu lämpimiä kelejä, mutta arvatkaas mitä. Eipä haittaa sillä meille tulee huomenna se viilennyssysteemi!!!! 😀 Siitä on muistuttamassa tuollainen kaunis aukko meidän olkkarin sisäkatossa, tänne alas kun se laite tulee kattoon ja ylhäälle puolestaan perinteisempänä seinäpömpelinä. Jotenkin en halunut nähdä sitä tässä alhaalla heti sisäänastuessa, joten valinta oli selvä, vaikka se hieman kalliimpi olikin. Voinpa vaan kertoa että olen muuten todella fiiliksissä siitä että voidaan kesällä nukkua ilman että tarvitsee hikoilla koko ajan. Tässä kun on nyt suunniteltu asunnossa tai toisessa tällaisen laitteen hankkimista jo muutamana vuonna, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Toivotaan vain että tänä kesänä saadaan rahoille vastinetta.

P1010318P1010319

takki: H&M

housut: Cheap Monday (nämä)

kengät: Reebok (nämä)

laukku: Mulberry

paita: H&M

Tänään lähdetään puolen päivän maissa käymään siellä suurlähetystössä jossa ajattelin kysellä samalla ohjeita siihen miten hankkia tytölle myös Englannin passi. Hänellä on kaksoiskansalaisuus ihan automaattisesti, mutta passia pitää erikseen anoa. Ajattelin että miksipäs ei, voihan siitä olla hyötyäkin jos vaikka Englanti lähtee EU:sta tai ihan noin muutenkin.

Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille! 🙂

sisältää kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X