Xenia's day

Viidet kengät syksystä kevääseen

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä

Mietin tuossa yksi päivä syksyisiä kenkiäni ja päädyin siihen lopputulokseen, että viidellä parillä pärjäisin itseasiassa tästä elokuusta ensi kevääseen niin, että lähes joka tilanteeseen on oma parinsa.

Tomsit pakkaan pian varastoon ja kaivan sitä vastoin syyskengät esiin, tai no, myönnän, että suurin osa odottaa jo tuossa eteisen vaatekaapissa käyttöönottoa. Converset löysivät tiensä myös tälle listalle, vaikka ne laskisinkin kengiksi, joita käytän keväästä syksyyn. Talvella en niinkään. Siltikin valkoiset converset ovat mun käytetyin kenkäni, joten ne ansaitsivat paikkansa tältä listalta! 🙂

converset1 / 2 / 3 / 4 / 5

Mun suosikkini on ehdottomasti matala malli ja nimenomaan valkoisena. Se sopii mun mielestä myös siistimmän asun jatkoksi ja toimii niin keväällä, kesällä kuin syksyllä! Miten suloisia ovatkaan nuo  valkoiset tennarit myös perheen pienimmille? Ei ehkä ne käytännöllisimmät päiväkotiin, mutta etenkin tummemmissa väreissä todella kivat siistimmiksi tennareiksi. Plussaa muuten siitä, että näitä voi pestä koneessa. Tai ainakin minä pesen! 😀 Elloksella on muuten nyt suurin osa converseista -20%, eli käykää kurkkaamassa!!

nilkkurit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Seuraavana nilkkurit ja nimenomaan sellaiset, jolla voi talloa koko päivän. Multa löytyy täysin matalat ja sit todella korkeat, periaattessa haluaisin kaapin jatkeeksi jossain vaiheessa numero 3:sen kaltaisen mallin, jossa puolikorkea korko! Nämä muuten myös -20% ja kaikki nahkaa tai mokkanahkaa, hinnat voimassa vain tän päivän ja sit menee normaaliksi! 🙂

timberlandMaailman mukavimmat Timberlandit täältä / klassikkomalli täältä & klassikkomallia edullisempi versio täältä

Kunhan ilmat tästä vähän viilentyvät (eli näillä näkymin ei koskaan. Olen luopunut toivosta), isken jalkaan Timberlandit. Multa löytyy tuo klassinen 6 inch malli ja sen lisäksi tuo maailman mukavimmaksi kengäksi ristimäni kengät. Mä voisin kävellä niillä päivät pitkät ja ne ovat myös lämpimät eli toimivat läpi talven! Suosittelen lämpimästi. Kuvia näistä mun päällä näette esim täällä! 

ylipolvensaappaat
1 / 2 / 3 / 4

Mitä olisi syksy ilman ylipolvensaappaita. Ei mitään jos multa kysytään! Näissä pidän mokkanahkaisesta mallista ja mieluusti sellaisesta, joka menee sääriä myöten. Ylipolvensaappaissa mulla on se sääntö, että muun asun pidän klassisena, ettei tule pretty woman vibat, ei ole minua! 🙂 Näitä löytyy vaikka missä mallissa ja materiaalissa. Mutta kuten sanoin tuossa, musta mokkanahkainen on minun valintani!

kumisaappaat
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Joillekin kumisaappaat ovat välttämätön paha, mutta mä tykkään käyttää niitä myös asuissa. Multa löytyy klassiset hunterit ja tuollainen nilkkurimalli, joka on todella kivan näköinen ja todella toimistokelpoinen vaihtoehto! Nykyisin kumisaappaiden valtavasta valikoimasta löytyy myös tyylikkäitä, todella nahkasaapasmaisia vaihtoehtoja, joten jalat voi pitää kuivana tyylistä tinkimättä!

Löytyykö teiltä samoja syyskenkiä?

Lue myös

X