Desktop66

Viikon kuulumiset puhelimesta löytyvien kuvien kautta. Ensinnäkin, kuinka taitava tyttö onkaan abstraktin taiteen alueella? Leikittelin jo ajatuksella että hankin hänelle valtavan kanvaasin ja vuoraan huoneen sanomalehdin ja annan hänen maalata jotain kivaa meidän olohuoneen isolle ja tyhjälle seinälle. Toisaalta eikös se niin mene, ettei se taitelijan inspiraatio iske silloin kun on pakko?
Yläoikealla näkyy tytön tämän viikon ”must have” – hiustyyli eli saparot ja useampi pinni. Se on kuulkaa tarkkaa touhua et minkä väriset pompulat tulee valita, turkoosi ja hopea ovat olleet tämän viikon suosikkeja.
Alavasen on ehkä yksi hellyttävimmistä asioista mitä tyttö on tehnyt aikoihin. Ihmettelin hänen suurta innostustaan meidän viltteihin, mutta sit kuulin kun hän puhui että mamman hieno mekko ja ihasteli samalla omaa laahustaan. Oletan että hän siis viittaa minun hääpukuuni ja nyt ehdin jo hetken miettiä sitä pitäisikö sittenkin säästää pukuni hänelle, vain jotta hän voi sit pyöritellä silmiään joskus 20+ vuoden päästä sille kuinka noloa tämä 2010-luvun muoti oli.
Alaoikealla näkyy hyvin tytön jämptiys. Asioiden tulee olla just eikä melkein ja tätäkin tehdessä kävi ojentamassa yhtä jos toistakin korttia suoremmaksi. Kröhöm, tämä piirre taitaa tulla mun puolelta… 😀
Mukavaa syyskuun alkua teille kaikille!<3

X