Xenia's day

Viikonloppu!

Teksti: Anna.fi

Nyt olen ihan nuutuneena tässä sohvalla juuri syöneenä ja väsyneenä. Töiden jälkeen käytiin vielä salilla ja täytyy sanoa, että olin hieman yllättynyt kun sali oli ihan täynnä ihmisiä. Kaipa porukka on etukäteen tekemässä synninpäästöä viikonlopun herkuttelusta ja juhlimisesta. 🙂 No, kumminkin.. Kotiin päästyäni tein tällaisen salaatin..

Noi mustuneet kohdat on valkosipulin palasia, eli kanat ei ole palanut pohjaan.. Yritin vähän liikaa jäjitellä Vapianon meininkiä ja epäonnistuin siinä valkosipuli osuudessa kyllä hienosti.. 😀

Tänään sain kokeiluun kesäloman ajaksi Nikonin Coolpix P300 kameran ja täytyy sanoa, että on kyllä hyvä pokkari. On kuulemma ideaali nimenomaan silloin kun otetaan sisällä kuvia huonossa valossa (jep, ihan kuin meillä:D).. Nappasin heti kuvan kun olin saanut sitä ladattua vähän..

Ja verrattuna esim iphonella otettuun kuvaan..

Onko siellä ketään kyseisen kameran omistajia? Oletteko te pitäneet siitä? 🙂 Mä ajattelin nyt ottaa viikonlopuksi vain pokkarin mukaan, kun järkkäri on niin painava ja kaverilla on järkkäri siellä mihin ollaan menossa. 🙂

Ähh, nyt pitäisi pakata, pestä hiukset ja huomenna oltava junassa jo yhdeksän pintaan.. 😀 Mutta, mitä nyt kuulin J:n kertomuksia meidän tulevan viikonlopun ruuista (seuraa unohtamatta), tulee tästä juhannuksesta varmaankin yhtä ikimuistoinen kuin viime juhannuksesta.. 😀 Viime juhannushan  meni viidakkoteemalla (kyllä olin koko illan safarihattu päässä sisällä), joten mikäköhän on tänä vuonna teemana.. ?:D Mihin te olette suuntaamassa?

Lue myös

X