Xenia's day

Viikonloppu

Teksti: Anna.fi
Heräilin tuossa seiskan jälkeen ja nousin kiltisti ylös ilman herätyskelloa. Tiedättekö, mä olen nukkunut viimeiset kolme yötä kuin pieni possu: nukahtanut samantien ja herännyt vasta seuraavan kerran aamulla. Mähän en siis ole mikään hyvä nukkuja, joten tällainen on mulle todella epänormaalia. Tiedä sitten, onko kyse sängystä vai siitä, että tällä hetkellä ei ole mitään mikä painaisi mieltä, mutta anyway, oon todella tyytyväinen tilanteeseen. 
Tänään tuntuu jo muutenkin siltä, että flunssa alkaa pikkuhiljaa menemään pois. Hyvä niin, olen nimittäin kyllästynyt niistämään tuhat kertaa päivässä ja käyttämään Finrexinin lisäksi nenäsuihketta, närästyslääkettä (stressi + tulehduskipulääkkeet + herkkä vatsa = huono juttu) ja kantamaan aina jotain hemmetin perhepakettia nenäliinoja mukanani.. 😀
Tämä aamu lähti käyntiin tällaisen aamiaisen voimalla:
Tiedän, ettei kahvi paranna närästystä, mutta hemmetti, en voi elää ilman, tulisi vielä kaiken tän lisäksi päänsärky. 😀 Oon myös huomannut, että espresso on mun vatsalle lempeämpää kuin suodatinkahvi, onko muilla samoja kokemuksia? Jättikahvin lisäksi vetäisin napaani ikivanhan kombon; maitorahkaa ja ananasta. 
Tänään on luvassa töiden tekoa, siivoamista (perjantai on mun uusi siivouspäivä), lounastamista ja illalla pääsen höpöttelemään ystäväni kanssa, joka tulee ensimmäistä kertaa katsomaan kämppääni, jee!! 🙂 Tästä viikonlopusta on muutenkin tulossa rauhallisempi, nyt on tullut aivan tarpeeksi heiluttua tanssilattialla viimeisten viikkojen aikana. 😀 Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmiin kuuluu?

Lue myös

X