Xenia's day

Viikonlopun alku mukavissa merkeissä

Teksti: Xenia

Moikkamoi. Täällä vietetään kotitoimistopäivää muutaman päivän jokapaikassaolon jälkeen. Ajattelin vielä hemmotella itseäni pikaisella lenkillä ennen kuin lähden parhaan ystäväni kanssa syömään ja katsomaan Uplift yrittäjäkilpailun finaalia Porvooseen. Ystävälläni alkaa tänään äitiysloma ja sitä pitää tietenkin juhlia. Ei mene enää kauan niin saadaan tänne pieni ihminen maailmaan. On muuten hassua, miten ulkopuolisen silmin tuntuu siltä, että ystäväni on ollut raskaana jo ikuisuuden, vaikka samaan aikaan aika on mennyt tosi nopeasti. Onko tässä mitään järkeä? Toisaalta muistan kyllä itsekin ajatelleeni etenkin toista lasta odottaessa, että aika meni samaan aikaan tosi hitaasti ja nopeasti. On se vaikeeta selittää.

P9270024

Joka tapauksessa, luvassa on ruokaa ja hyvää seuraa, joten aivan ihana ilta tulossa. Huomenissa käydään todennäköisesti puolestaan katsomassa keittiöitä sijoitusasuntoon tai vaihtoehtoisesti haravoidaan lehtiä. Kumpikin käy minulle. Ollaan nyt tän viikon aikana pohdittukin oikein olan takaa sitä, mitä tehdään tuon asunnon suhteen. Kun ajatuksena oli airbnb:tä se kämppä, mutta kun aika. Tai siis, kummallakaan meistä ei ole aikaa muiden duunien ohella ellei haluta saada hirveää stressiä. Toisaalta pitkäaikaisvuokra maksaa takaisin itse itseään, mutta meilläkin tuosta lainaa, eli voitaisiin ihan yhtä hyvin saada tehtyä se sama raha paljon nopeammin sijoittamalla voitot uudestaan.

P9270060P9270034

Täytyneekin pyytää muutamalta välittäjältä arvioita. Sijaintina vanhan kaupungin ydin ranta-aitan pihapiirissä. On mahdollisuus veneellä päästä siihen ja pihalla on grillikatokset yms. Portista kun astuu ulos on muutaman metrin etäisyydellä kaksikin ravintolaa ja sadan metrin etäisyydellä lisää ravintoloita ja kahviloita. Voisi siis kuvitella, että kiinnostusta löytyy vaikka toki neliöhinnat liikkuu korkeammalla kuin monessa muussa kohteessa, ihan jo sijaintinsakin vuoksi. Nähtäväksi jää mitä tapahtuu.

P9270032

Sunnuntaille olisi puolestaan buukattuna brunssi pienellä ystäväporukalla eli viikonloppu sisältää paljon hyvää ruokaa – aivan kuten aina. Itseasiassa mulla kävikin tässä mielessä, että olisi kiva pitää meillä joku brunssi tässä jonakin lähiviikonloppuna! Tykkään tosi paljon hostata tuollaisia tilaisuuksia missä keskiössä on sapuska ja juttelu.

P9270047

Takki: H&M

Neule: Pura Finland (gifted)

Farkut: 77th Flea (nämä)

Kengät: Bubbleroom

Laukku: Chanel

Aurinkolasit: Ray Ban

Tässä on myös pläänätty tällä viikolla mahdollista Lapin reissua lopputalveen. En ole käynyt Lapissa talvella sitten lapsuuteni, joten olisi mieletön kokemus. Ja mitä olen kuullut, lapsetkin tykkäisivät kun tekemistä on vaikka millä mitalla. Tuonne lähdettäisiin ystäväperheen kera mikä olisi sekin jo hauskaa. Matkailu porukalla antaa paljon!<3

Eipä näillä mun kuulumisilla nyt ollut mitään tekemistä tän asun kanssa, mutta se on aika tyypillistä. Koittakaa kestää.

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille. Mitäs suunnitelmia teillä on?

Ja hei. Kiitoksia tuhannesti kaikista kommenteista tuohon syntyvyyden laskua käsittelevään postaukseen. Oli tosi mielenkiintoista lukea teidän mielipiteitä asiaan! <3

X