xenia's day

Viikonlopun kuulumiset

Teksti: Xenia

Meillä on tänään jo pidemmän aikaa suunnitteilla olleet iltamat. Neljä paria ja kaikkien lapset jää tällä kertaa isovanhempien luokse hoitoon. Ystäväni on tekemässä aivan älyttömän hyvää ruokaa, mietin tässä just erilaisia vaatevaihtoehtoja jotka sopii tähän illan teemaan – eli rauhassa syötyyn isoon illalliseen! <3

Tää viikko meni välillä tosi hyvin ja välillä tosi huonosti. Eilen mulla oli niin saamaton olo ettei mitään järkeä. Meinasin nukahtaa tähän koneen ääreen ja vedin sitä vastoin sit varmaan kolme kupillista kahvia. Illalliseksi tein niinkin hienoa ruokaa kuin nakkeja ja ranuja ja sen jälkeen energiaa olikin vaikka muille jakaa ja vedin vielä tytön ja Maxin kanssa pitkän lenkin illalla niin että annoin tytön aina välillä päättää mihin suuntaan jatketaan. Ilmeisesti siis tarvitsin vain kunnon hiilaritankkauksen kerta väsymys katosi sen sileän tien.

P9090222

kattolamppu /pöytälamput / sängynpääty (40%/50% alekoodit alla)

Tämän viikon aikana me ollaan käyty läpi vähän sitä mitä meidän toiveena on tässä parin vuoden sisällä. Puhumme nyt siis sellaisista asioista, joihin voimme vaikuttaa. Molemmilla taitaa olla aika selkeät suunnitelmat muun muassa siitä missä me halutaan asua ja halutaanko vielä rakentaa jne. Vastaus viimeiseen on ehdottomasti kyllä. Tottakai rakentaminen on aika kuluttavaakin välillä, mutta lopputulos, puhumattakaan siitä säästöstä mikä syntyy kun tekee itse, tekevät valinnan kyllä helpoksi. Sanotaanko näin ettei minulla ole mitään tarvetta olla mikään super varakas, mutta jos asuntolainasta pääsisi eroon tällä tavalla hieman nopeammin niin olisi hassua olla näin toimimatta. Jos ei ole asuntolainaa, niitä normaalisti asumiskuluihin meneviä varoja voisi sijoittaa vaikka muihin asuntoihin, joka ei ole tulevaisuus ja esimerkiksi eläkeikä ajatellen yhtään sen hassumpia vaihtoehto.

P9090234

Päätettiin myös eriyttää meidän säästötilit niin että meillä on erikseen for future ja for fun. Toisaalta kyllä tähän taloon vielä meneekin. Ensi kesäksi pistetään autotalli pystyyn ja tehdään pihasta viimeistelty. Mutta, esimerkiksi autotalli kyllä nostaa talon arvoa ja tekee tuosta pihastakin yhtenäisemmän, joten kannattaahan se.

Mitäs muuta tällä viikolla on tapahtunut. Ainiin, auto on menossa taas korjaukseen. Kerroinko siitä kun rusakko juoksi mun auton eteen? Ajelin ihan rajoitusten mukaan taajama-alueella niin että edessä ja takana oli auto ja sekunnin murto-osan näin jonkun juoksevan ja sit bum, kauhea tömähdys. Rauha sen rusakon sielulle, jäi kyllä melkonen lommo puskuriin etten ihan heti unohda. Toisaalta näinhän sitä opetetaan autokoulussakin. Pienempiä eläimiä ei pitäisi lähteä ainakaan vilkkaalla tiellä väistämään. Eri asia jos kyse on jostain peuraa isommasta. Jäi kyllä mieleen ja oli tosi huono fiilis vaikkei omaa syytä ollutkaan.

Olen siis taas viikon ilman autoa, onneksi saan äidiltä heidän toisen autonsa lainaan kun eivät sitä niin paljon eläkkeellä tarvitse (paitsi et äiti ei malttanutkaan olla täysin eläkkeellä vaan tekee keikkaa:D). Sit kun auto on korjattu niin pistetään tuo nykyinen auto vaihtoon. Vähän on vielä kysymysmerkki et mitä halutaan mut joku pari vuotta vanha, sopivasti ajettu, tilava farmari-malli. Pitääkin perehtyä enemmän, mutta saa antaa vinkkejä hyväksi koetuista merkeistä! 🙂

Noniin, tulipas sepustukset. Nyt vielä pieni kuppi kahvia ja sit metsälenkille. Mitä parasta lauantaita teille kaikille! 🙂

Ne alekoodit! 🙂

  • 345418 – Tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.
  • 345422 – 40% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennukset ovat voimassa 11.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

sisältää kaupallisia linkkejä.

X