xenia's day

Viikonlopun parhaat

Teksti: Xenia

P9020116P9090006

Tyttö istui syliini ja sanoi: ”mamma rakastan”. Tuli tippa linssiin.

 

Puhdas koti perjantain siivouspäivän päätteeksi. Siitä myös kuvat^

 

Löydettiin mahtava auto ja naurettiin sitä miten monta autoihin liittyvää muistoa meillä on vaikka ei mitään suuria autoihmisiä ollakaan. Muistan sen kuinka isäni sai uuden auton joskus kun olin ehkä 5 ja se oli niiiiiin moderni ja nyt jos näkee kuvia niin sehän on ihan laatikko. Auto ei tosiaan ole mikään sijoituskohde.

 

Perjantain saunominen, lasi viiniä ja Silta-sarjan katsominen. Priceless!

 

Lauantain tyttöjen ilta ystäväni luona. Miten rentouttavaa!

 

Eilisen aamun herätys vasta 8.30! Ihanaa saada välillä pidempäänkin unta palloon.

 

Ystäväni tekemä törkeän hyvä tonnikalatahna, jota oli pakko tehdä eilenkin ruuan lisukkeeksi.

 

Sonos-äänetoistojärjestelmä on ollut pitkästä aikaa käytössä. Mikä ilo onkaan katsoa kun tyttö innostuu musiikista tanssimaan!

 

Värikkäät turkinpippurit, joiden joukosta poimin vaan ne ruskeat. Filmtownissa varmaan katsotaan vähän ihmeissään kun minä käyn niitä sieltä kauhalla erottelemassa. Minkäs teet kun ne on vaan niin hyviä, ja jos ostaa valmiin pussin niin niitä on ehkä kymmenen.

 

Isäni toi meille häälahjaksi kaksi taulua tuohon meidän olkkarin seinälle. Ihanaa<3

 

Tytön ilo kun sai leikkiä kavereidensa kanssa sekä lauantaina että sunnuntaina. Mies lähti eilen uimaan tytön kanssa samalla kun minä kävin Maxin kanssa ulkona ja tein kouluhommia. Miten ihana on nähdä se miten tärkeä rooli isänä olo onkaan miehelleni!<3

 

Näiden voimin on hyvä lähteä tähän melko hektiseen viikkoon. Kouluhommia on vaikka muille jakaa, mutta päivä kerrallaan. Kivaa ja positiivista maanantaita teille kaikille! 🙂

X