Xenia's day

Viime viikon treenit

Teksti: Anna.fi
Viime viikko meni treenien suhteen hyvin, pidin tosin nyt jälkikäteen ajateltuna vain yhden vapaapäivän, vaikka se kaksi olisi mun kropalle ehkä paras. Olen löytänyt bootcamp treenit, jotka on aivan jäätäviä! Hiki lentää, syke nousee, mutta samalla niissä tehdään myös lihaskuntoa. Sen lisäksi bongasin tämän ohjelman jostain. Kokeiltu on ja toimii..

Tuo on sellaista hikiliikuntaa, että ei mitään rajaa. Ensimmäiseksi siis yhden jalan kyykkyjä, sitten peruskyykkyjä, sitten askelkyykkyjä, sitten vatsoja niin, että jalat osoittaa ylöspäin ja kosketetaan varpaita. Sitten seinää vasten istumista (jalat 90 asteen kulmassa), sitten x hyppyjä, ja sitten sama toiseen suuntaan. 🙂

Tuon lisäksi olen tehnyt viime viikolla muutaman pidemmän lenkin, niitä bootcamppeja aivan älyttömän monta, intervalliharjoittelua jne. Ihan mieletön olo! Tuntuu tosin siltä, että koko ajan on nälkä, mutta kyllähän se aineenvaihdunta väkisinkin ottaa vauhtia jos liikkuu paljon.. Olen myös yrittänyt pysyä siinä tavoitteessa, että syön kunnon aamiaisen, ison lounaan, ja pienennän annoksia iltaa kohden. Olen vetänyt myös enemmän hiilareita kuin yleensä, sillä muuten ei lihakset palaudu sitten millään. Nyt on vähän sellainen olo, että pitäisi päästä hierojalle, sen verran juntturalla mun keho on.

Kokeilin eilen illalla venytellä lihaksia, mutta ei siitä tullut mitään. Mä inhoan venyttelyä, jotenkin se on niin epämiellyttävää. Kaipa tää ajattelumalli on jäänyt siitä, että balettiaikoinani pakotettiin venyttelemään.. 😀 Tiedän, että se olisi elintärkeetä, joten kaipa sitä pitäisi vaan ottaa itseään niskasta kiinni senkin suhteen..

Pakko muuten vinkata todella hyvästä aamiaisesta.

Omenaa, mueslia (mysliä, mutta me sanotaan se noin) ja kermarahkaa. Aivan mielettömän hyvää, täyttävää ja puhdasta! 🙂

Nyt venailen tässä lenkin ja suihkun jäljiltä, että ihana Porvoon ystäväni tulisi kaffettelemaan, mahtava nähdä niitä ihmisiä, joiden kanssa on jakanut ne elintärkeät nuoruusvuodet. Kylläpä musta on tullut haikea näiden muisteloiden suhteen. Mutta faktahan se on, että se mikä tuntui upealta kymmenen vuotta sitten, on vielä upeampaa nyt. Aika kultaa muistot! 🙂

Mahtavaa päivänjatkoa! 🙂

Lue myös

X