Xenia's day

Villaneuleista collegeihin

Teksti:
Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Olen melkoinen vilukissa, joten talvisin käytän lähes yksinomaan merinovilla- ja kashmirneuleita. Mutta heti kun aurinko alkaa lämmittämään ja sisälämpötilatkin kohoavat (vaikka mä väitän kyllä, että sisälämpötila voi olla sama, mutta silti se tuntuu erilaiselta kesällä ja talvella!? :D) aavistuksen siirryn käyttämään pehmeitä collegepuseroita ja huppareita neuleiden sijaan. Nyt löytyi pari sen verran kivaa yksilöä, että halusin nostaa nämä teillekin esiin. Olen nimittäin myyty!<3

Ensinnäkin tämä reilu, V-aukolla varustettu, aavistuksen pidemmän mallinen huppari. Rakastan tätä. Tähän päälle vain trenssi niin keväinen, rento asu on valmis. Väreinä tästä oli klassinen meleerattu harmaa ja vaaleanpunainen.

IMG_8769

Ja sit tämä aivan mielettömän kauniin värinen, super kivan mallinen collegepaita, jossa on vielä yksityiskohtana kivat sivuvetoketjut. Tästä löytyy myös beige ja super kaunis vaalea liila, joka on muuten yksi niistä väreistä, jotka olen löytänyt vähän aikaa sitten.

Arketin collegevalikoiman lisäksi suosittelen kurkkaamaan H&M:n, Other Storiesin valikoimat ja COS:in valikoimat joissa on toinen toistaan kivempia värejä ja malleja.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

 

X