Vinkki: herkkuruoka
Pilkottiin vähän alle 200 g pekonia ja heitettiin pannulle. Sen jälkeen pilkottiin pari punasipulia ja heitettiin ne pannulle siinä vaiheessa kun pekoni oli jo rapeaa. Käännettiin samalla levyä pienemmälle, niin että sipulit vain kuullottuivat. 🙂
Tämän jälkeen heitettiin perään 300 g maustamatonta kanaa ja mausteena chilipippuria, pippuria ja yrttejä..
kun kanat ovat kypsyneet, sekoitetaan joukkoon vielä ruokakermaa/kermaa ja annetaan hautua hetken aikaa (n.5-10 min). Lisukkeena täysjyväriisiä, ja herkullinen annos on valmis..
Ajateltiin, että tuossa kastikkeessa toimisi homejuusto paremmin kuin hyvin. Niinpä ajateltiin tehdä ensi kerralla täsmälleen samalla reseptillä, mutta heittää loppuvaiheessa vielä pieni köntti homejuustoa kastikkeeseen sulamaan.. 🙂 Todella herkullista, ja niinhän sitä sanotaan, että hyvä ruoka, parempi mieli!:)
Kommentit