xenia's day

Vinkki: Shoppaajille.com

Teksti: Anna.fi
Ajattelin antaa teille vinkin tällaisesta sivusta kuin Shoppaajille.com (klik) Löysin sivuston kun tsekkasin pitkästä aikaa Blogilistan (klik) tilastoja ja listoja..

Sivu keskittyy pelkästään nettishoppailuun ja sieltä löytää vinkkejä ja ohjeita vaikka muille jakaa. Vaikka teidän lukijoiden kysymykset ovatkin ihania, niin aika usein tulee aiheeseen liittymättömiä kysymyksiä jostain nettikaupasta tai vain yksinkertaisesti sellaisia kysymyksiä, joihin en osaa vastata. Shoppaajille.com sivulle on kerätty tietoa eri nettikaupoista ja niiden sisällöstä sekä toiminnasta.

Sivustolta löytyy myös keskustelupalsta (löydätte sen täältä), josta löytyy vastauksia, ja jonne voi luonnollisesti myös esittää kysymyksiä. Tsekkasin (palstoja kammoksuvana ihmisenä :D) palstan, ja keskustelu oli asiallista ja pysyi hyvin aiheessa!

Lisäksi tuo sivu päivittyy päivittäin ja siellä on myös tarjouksia ja päivän asu–tyyppinen kategoria eli löytää kivasti shoppailuvinkkejä todella monesta nettikaupasta.  Aika moni on tän varmaan jo blogilistan kautta löytänyt, mutta nyt sit kaikki muutkin lukijat! 🙂 Multa kysellään usein, mitä blogeja seuraan, mutta en ole lähiaikoina ehtinyt kaiken härdellin keskellä kovinkaan montaa blogia lukemaan. Tätä olen kuitenkin seurannut ja googlen kautta löytänyt tieni sivustolle, josta on löytynyt vastauksia myös ulkomaisiin nettikauppoihin liittyen.

Tämä näin tiistai-iltaan, kertokaapas, oletteko te jo löytäneet Shoppaajille.comin? 🙂

Lue myös

X