Xenia's day

Vinkki: Stockan käteiskortti ilmaiseksi

Teksti: Anna.fi
Stockmann täyttää tänä vuonna 150 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi he tarjoavat normaalisti 10 € maksavan käteiskortin maksutta. Käteiskortti ei hankinnan jälkeenkään kustanna mitään, mutta hyvänä puolena ovat kanta-asiakastarjoukset, jotka saa kotiin kivan lehtisen muodossa kerran kuukaudessa. Korttia vilauttamalla saa sitten halutessaan hyödynnettyä tarjousta, joka on suunnattu pelkästään kanta-asiakkaille.. 🙂 Lisäksi Stockalla on aika usein ns. kanta-asiakaspäiviä, joiden aikana kortilla saa ostoksista 10- 15 % alennuksia! 🙂

Mikäli et vielä ole kanta-asiakas, mutta sellaiseksi haluaisit liittyä, liittymään pääset tästä.

Kanta-asiakasetuja saa hyödynnettyä myös netissä, sillä Stockmannilla on myös oma nettikauppa..

Vinkkinä kaikille Dr Denimien metsästäjille. Stockalta löytyi sekä Plenty mallia, että Kissy mallia!! 🙂 Plentyt löydät täältä ja Kissyt löydät täältä.

Mun mielestä valikoima oli monipuolistunut sitte viime käynnin. Laukkuja oli aika runsaasti ja samaten neuleita, jotka ainakin nyt vetää mua puoleensa vähän liikaakin!:D Ylärivi: vasen täältä, keskimmäinen täältä ja oikeanpuolimmainen täältä. Keskirivi: vasen täältä, keskimmäinen täältä ja oikeanpuolimmainen täältä (mulla on tuo:D!!). Alarivi: vasen täältä, keskimmäiset täältä ja oikeanpuolimmaiset täältä.

Ja sen kantis kortin sai tosiaan hankittua täältä

Onko Stockan kanta-asiakassysteemit jo teillä hallussa? 😀

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X