xenia's day

Vinkki: Vichy Idealia BB creme

Teksti: Anna.fi
Varsinkin nyt kun mun iho ei ole parhaimmillaan, oon aika varovainen ja jopa pessimistinen kaikkien BB voiteiden kanssa. Jotenkin tuntuu, että ne eivät tarjoa tarpeeksi peittävyyttä ja tasoittavuutta, joten olen pitkälti pysynyt uskollisena meikkivoiteiden käyttäjänä. Sain testiin noin kuukausi takaperin Vichyn uuden BB voiteen, jota uskaltauduin matkan aikana käyttämään. Ihastuin sen koostumukseen, joka sulautuu ihon sävyyn, mutta peittää silti tarpeeksi. Vanha kunnon Lancomen teint miracle jäi täysin käyttämättä ja matkan jälkeen en ole muuta käyttänytkään, varsinkin kun mulla ei ole mitään hajua, mihin meikkivoiteeni on kadonnut.

Vichyn sivuilla kerrotaan BB voiteen antavan iholle välittömästi ihanteellisen sävyn ja kauniin hehkun. Se heleyttää ihoa ja kosteuttaa 24 h. BB voide myös lupaa silottaa ja tasoittaa ihon sävyä, häivyttää pigmenttimuutoksia ja kaiken tämän lisäksi se sisältää UVB/UVA- suojan.

Minä allekirjoitan etenkin tuon peittävyyden ja heleyden, sekä sen, että väri sulautuu ihon sävyyn täydellisesti (käytetty niin ruskettuneena kuin kalpeampanakin). Sävyjä löytyy kaksi; light ja medium, joista medium on täydellinen ainakin mulle. Jos teillä on peittävä, mutta kevyt ja heleyttävä pohjameikki haussa, tää on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto! 🙂

tuote saatu blogin kautta.

Lue myös

X