Mainos Xenia's day

Vitamiinien merkitys lasten terveyteen

Teksti:

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: HappyMe

Äitinä sitä on muutama toive lasten elämälle, joista yksi suurimmista on se, että lapset pysyisivät terveenä. Tämä ei tietenkään ole itsestäänselvyys ja vielä vähemmin kun pienokaiset imevät itseensä kaiken päiväkodissa liikkuvan, mutta minä henkilökohtaisesti uskon siihen, että monella asialla voi vaikuttaa siihen, että lapsen kasvu ja kehitys ja se terveys olisivat mahdollisimman optimaalisella tasolla. Näihin asioihin lukeutuvat mielestäni ravinto ja ravintolisät, leikki, uni ja rakkaus.
P9040115
Ravinnosta puhuttaessa varmaan kaikki tietävät, että hyvin usein lapset eivät ole sieltä kaikkein kokeilunhaluisimmasta päästä. Tai noh, tämäkin on hyvin lapsikohtaista, mutta esimerkiksi meidän tyttö eläisi kaupan pinaattiletuilla jos hän saisi päättää. Toinen suosikki on perus tumma makaroni ja lohi ja keitetyt porkkanat, joka onkin jo aavistuksen terveellisempi vaihtoehto, etenkin kun lohi sisältää paljon tärkeitä Omega 3 -rasvahappoja.
P9020023
Totuus on kuitenkin se, että emme mitenkään saavuta sitä virallisten suositusten mukaista 2-3 kalaruokaa viikossa. Uskon siihen, että tiettyjen vitamiinien ja rasvahappojen saanti on hyväkin turvata, ei vain ruokavaliolla, mutta myös ravintolisillä. Suomessahan suositellaan ihan pienestä pitäen antamaan D-vitamiinia ja minä olen näitä suosituksia aina seurannut ja lisännyt iän myötä muitakin vitamiineja, rasvahappoja ja muun muassa probiootteja tähän repertuaariin.
P9020032
Voisi kuvitella, että erilaisten tablettien antaminen olisi ongelmallista, sillä eihän lapset tykkää vitamiini- ja ravintolisistä, vai tykkäävätkö?
Meidän kotona taikasana on pastillit ja molemmat lapset juoksevat kilpaa meidän keittiön laatikolle, jossa kaikki vitamiinit ja ravintolisät säilytetään. Ensimmäisenä tyttö kaivaa tällä hetkellä esiin HappyMe Omega 3 -valmisteen, jonka kanssa aloitin ilomielin yhteistyön jonkin aikaa sitten. Tyttö on täysin rakastanut pyöreän mallisiin pastilleihin, jotka maistuvat niin hyvältä, että hän imeskelee niitä ja antaa niiden sulaa suussa. <3
P9030055
HappyMe Chewable Calamari Omega 3 ravintolisä sisältää päivittäisen annoksen terveyttä edistäviä Omega 3 DHA- ja EPA-rasvahappoja sekä E- ja D-vitamiineja pehmeässä geelitabletissa. Tabletit on tarkoitettu 3 vuotiaasta ylöspäin, joten poika ei niihin ole vielä tutustunut, vaikka kovasti toivoisikin sitä (ks. kuva). Lapset todella rakastavat näitä tabletteja, joiden makeutukseen on käytetty ksylitolia ja sorbitolia, eikä se siten sisällä lisättyä sokeria. Maistoin yhden itsekin ja maku oli hedelmäinen eikä yhtään kalanmaksaöljyinen, mistä varmaan meillä kaikilla on kokemusta!
HappyMe ravintolisän taustasta sen verran, että sen valmistus noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia ja sen valmistukseen käytetään ainoastaan luotettavien toimittajien tarkkaan valittuja ja puhtaita ainesosia, joiden alkuperä voidaan aina jäljittää.
P9040116
Mihin tämä ravintolisä sitten auttaa? EU on vahvistanut HappyMe-ravintolisän sisältämien ainesosien terveysvaikutuksen seuraaviin kehon toimintoihin:

  • Aivot – DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina.
  • Näkökyky – DHA edistää silmien hyvinvointia ja näön pysymistä normaalina.
  • Sydän – DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa.
  • Luusto – D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle.
  • Vastustuskyky – D vitamiini edistää lasten vastustuskykyä.

Terveysvaikutuksia on monia ja HappyMe on mielestäni entistäkin helpompi kun se sisältää myös D-vitamiinin samassa tabletissa. Meidän rutiinina onkin aina aamuisin ensin syödä aamupalaa ja sit napata vitamiinit ja ravintolisät masuun. Poika saa omansa, tyttö omansa ja minä puolestaan omani.
Uskon, että ravintolisät ja terveellinen ruokavalio yhdistettynä leikkiin, uneen ja rakkauden saantiin auttavat siinä, että nämä pienet pysyvät onnellisina, iloisina ja saavat kaiken tarvittavan kasvuunsa ja kehitykseensä!<3
HappyMe:tä voi tilata suoraan netistä. Blogini lukijoina saatte tuotteen nyt huippuhintaan – ensimmäisen paketin osalta 50%:n alennus! HappyMe:n 50%:n alennuskamppis Baby Bear blogin lukijoille löytyy täältä – käy ihmeessä kurkkaamassa!
Käytättekö te vitamiineja ja/tai ravintolisiä lapsillenne?

Lue myös

X