Arjen vastoinkäymiset

Voihan vatsatauti

14.2.2016 Teksti:

haha, ihan oikeasti. Ei tälle voi enää kuin nauraa. Luulen että tytön tauti oli tosiaan osittain vatsatautia, vaikka aika helpolla taisikin päästä. Eri juttu oli mun kanssa, nimimerkillä halannut pönttöä koko eilisen illan ja yön. Enpä muistanutkaan kuinka inhottavaa vatsatauti on. Aina hetken on parempi olo ja sit alkaa taas kramppaaminen ja taas kaikki tulee ylös. Too much information, sori siitä!
IMG_3624
Me juhlitaan ystävänpäivää vasta illalla, aikataulu nyt loppua kohden kiristyy toden teolla. Mutta, hyvässä lykyssä asutaan tuolla jo muutaman viikon päästä, joten eipä voi valittaa, ja sit saadaan viettää jokaikinen viikonloppu kokonaan perheen kesken, ihan mahtavaa. Osaa taas arvostaa ihan eri tavalla kun tässä on viimeiset 10 kk menty vähemmällä yhdessäololla.
Nyt menen päiväunille kerta tyttökin nukkuu. Mukavaa ystävänpäivää kaikille!

Kommentit (5)

Olisi kiva jos postaisit teidän tavallisesta päivästä. Mitä puuhaatte viikonloppuisin?

Voi ei! Taudeista kamalin! Vieraili myös meillä viime viikolla mutta onneks vaan aikuiset sairastui ja lapset 4 kpl säästyi. Mä en tajuu miten nyt koko ajan on joku tauti. 1.5 kuukauden aikana meillä ollu jo kolme eri tautia aikuisilla, lapsilla 1-2. Tautinen talvi ? Parempaa oloa sinne teille!!❤️

Älä. Tautinen talvi indeed! 😀 Kiitos ja toivotaan että nyt riitti! <3

Pikaista paranemista. Kumma juttu, mutta tuntuu että meilläkin on koko vuosi vaan sairastettu. Kaksi kertaa flunssaa sitten yksi korkea kuumeilu vaan ilman mitään muuta oiretta + yksi korvatulehdus ekan flunssan päätteeksi. Mikä ihme tautivuosi tämä on?? Laskin tuossa joku aika sitten että töistä on ollut poissaoloja n. parisen viikkoa parin kuukauden aikana.. Toivottavasti nyt tosiaan riitti!

Moikka!
Olisitko voinut tehdä postauksen siitä miten teillä kaksikielisyys sujuu ja miten opetatte lapselle molempia kieliä? 🙂 olisi mukava kuulla tästä lisää, ellet ole jo tehnyt postausta ja mä oon missannut sen 😀

Olisi kiva jos postaisit teidän tavallisesta päivästä. Mitä puuhaatte viikonloppuisin?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *