Desktop139

Ratkesin eilen illalla. Nimittäin tilaamaan tämän setin Lindexiltä kun heidän nettikaupassaan sen sai edullisesti! Eihän tähän ratkeamiseen tietenkään ollut mitään muuta syytä, kuten esim se, että nää on syötävän suloiset!
Mun omaan silmään tämä setti on kivan unisex. Yläosaksi voisi laittaa vaikka harmaan/vihertävän/vaaleanpunainen/keltaisen bodyn kuviollisen alaosan kaverina ja päinvastoin tai vaihtoehtoisesti käyttää näitä yhdessä ”pakettina”. Omasta mielestäni nämä kietaisumalliset bodyt ovat ihan vastasyntyneelle parhaimpia, kun niitä vaatteita joutuu vaihtamaan aika usein ja on kiva kun bodyn saa auki ilman että joutuu vetämään pään yli mahdollisten niskakakkojen kera. Toki mielipiteitä ja käyttökokemuksia on niin paljon, mutta omaan käyttöömme kietaisumalliset bodyt tulevat ehdottomasti pariksi ekaksi kuukaudeksi, sen jälkeen voidaan sit katsoa muuta. Mä hankin nämä koossa 56 ja lisäksi neppareilla saa pidennettyä bodya jonkun verran. Tyttäreni oli siis syntyessään tasan 3 kiloa ja 10 grammaa päälle ja pituutta hänellä oli 47cm, joten vaikea uskoa että minun mahassani  kasvaisi tälläkään kertaa mitään super pitkää lasta kun minä ja miehenikin olemme vauvoina aika pikkuruisia olleet.
Tästä ensimmäisestä pienestä hankinnasta tuli mieleen, että milloin te uskalsitte ostaa jotain vauvalle?   Tässäkin asiassa taitaa ihmiset jakaantua täysin kahteen leiriin: niihin jotka ei halua ostaa vauvalle melkeinpä mitään ennen kuin ihan lasketun ajan lähellä ja sit taas niihin jotka heti alusta alkaen hankkii vauvalle pitkin raskautta jotain. Mä ajattelin aluksi että odottaisin rakenneultraan, mutta toisaalta just tässä 18.viikolla nähtiin vauva ja kaikki oli hyvin eli  jotenkin järkeilen sen niin että en minä voi tässä vain jossitella vaan pikemminkin tällaisen ihanan pikkubodyn kautta päästä vihdoin yli kaikesta alun pelosta ja vain valmistautua siihen pieneen, ihanan tuoksuiseen nyyttiin, joka meidän kuopukseksi syntyy!<3
Luoja, että nämä vauvanvaatteet on suloisia!

X