Xenia's day

Vuoden paras shoppailupäivä

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä.

Black Friday on täällä ja sen myötä kauppojen joulusesonki aukeaa ihan toden teolla. Sen kunniaksi tänä perjantaina ja tulevana viikonloppuna on aivan huikeita kamppiksia, joista minä keräsin alle suosikkini esimerkkien kera. Tässä tulee nyt pieniä joululahjavinkkejäkin tässä samalla. Näiden kohdalla ei mun mielestäni voi mennä pieleen! 🙂

laukut
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Klassinen laukku on aina hyvä lahjaidea. Tuo numero 8 ja 15 ovat hyvin samanlaisia kuin se mun samaisen merkin laukku, josta on tullut lähes käytetyin laukkuni nyt kun raahaan lähes aina paljon mukanani. Suurien shopper-mallien lisäksi pidän todella paljon pienistä, siroista ja naisellisista laukuista, jotka toimivat kivasti asun jatkeena. Esimerkiksi Furlan klassikkoasemaan noussut Metropolis olisi hyvä lahjaidea!

asusteet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Laukkujen ohella kelpo lahjaideana nostaisin esiin muun muassa muhkeat villahuivit, lämpöiset ja ajattomat pipot ja hanskat sekä tietenkin lompakot. Minä sain viimeksi mainitun viime vuonna lahjaksi ja joka kerta sitä esiin kaivaessa muistuu joulu mieleen. Tuo numero 3 on muuten ihan mielettömän kaunis esimerkiksi yksiväristä asua piristämään ja toisaalta jos se on liikaa, löytyy Zalandolta vaikka mitä kauniita villahuiveja, joista tähän kollaasin keräsin mulle tuttuja merkkejä. Mulla on vastaavat harmaa, viininpunainen, tiilensävyinen ja valkoinen!

kashmir
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Mä itse tykkään ostaa neuleita lahjaksi jo siitäkin syystä, että niiden istuvuus on helpompi arvioida kuin vaikkapa tyköistuvan mekon tai miesten tyköistuvan paidan. Mä sain viime vuonna anopiltani lahjaksi ihanan ponchon, joka meni todella nappiin. Heh, muistuu muuten mieleen lapsuus kun pehmeä paketti oli yhtä kuin tylsä paketti. Toista se on nyt! Sain muuten pienoisen pakkomielteen tuohon numero 6:seen, upea!

kengät
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Kenkäpuolen aleista nostaisin erityisesti esiin klassikkoaseman saavuttaneet Timberlandit ja Hunterin kumisaappaat. Minulta löytyy mustat hunterit ja nuo Timberlandit ja ovat varmasti yksiä käytetyimmistä kengistäni tähän vuodenaikaan!

Zalandolla siis koko viikonlopun huikea Black Friday ale, jossa yli 150.000 tuotetta jopa 70%:n alennuksin, tässä ylhäällä siis vain pieni murto-osa.

Zalandon lisäksi löytyi seuraavanlaisia kampanjoita!

Mukavia shoppailuhetkiä ja alkavaa viikonloppua teille! 🙂

Lue myös

X