xenia's day

Warm & Comfy

Teksti: Anna.fi

Tätä kirjoittaessa tsekkasin säätiedotuksen ja sen mukaan Helsingin lämpötila on tällä hetkellä -5. Loppuviikosta on tosin vielä lämpenemässä, mutta mulle nää nollan ympärillä pyörivät lukemat on kuitenkin jo merkki lähestyvästä talvesta ja siitä, että syystakit ei enää riitä pitämään mua lämpimänä. Porvooseenkin lähdin uhkarohkeasti trenssillä ja paleluksihan se meni. Onneksi mamman kenkävarastot kuitenkin auttoi asiaa, sillä sieltä löytyi nämä suloiset kenkulit:

P1010026

P1010024 P1010029 Uggithan ne sieltä löytyi, eikä kyllä yhtään liian aikaisin. Mulla on maailman huonoin ääreisverenkierto ja jalat ja kädet aina aivan jäässä, mutta nää pelasti päivän. Mä oon aina tähän mennessä suosinut Uggeista sitä perusmallia ja napitettua mallia (ks: alempana), mutta on nää miniversiotkin aika suloiset. Tiedän, että Uggien ulkonäkö jakaa mielipiteet aika jyrkästi. Siinä missä toisten mielestä tässä on suloisimmat kengät ikinä, ovat toiset sitä mieltä, että Uggit ei tyylittömyydellään häviä kellekään. Mä olen vähän kahen vaiheilla. Ei nää nyt kauneudellaan mua koskaan ole häikäissyt, mutta hemmetti, tämän lämpimämpiä kenkiä saa etsiä, ja tämä missio ajaa aivan 6-0 tyylikkyyden ohi kun pakkasta on 20 astetta (tai -1:D). Mä en nimittäin tiedä mitään inhottavampaa kuin palelu, joten siinä mielessä en jaksa olla turhamainen jos lämpimänä pysyn. Tsekkasin kauppojen Ugg-valikoimaa ja ihan hyvältähän se jo näyttää! 🙂

Desktop758

 mustat täältä, harmaat täältä, konjakinruskeat täältä

Desktop761Konjakinruskeat täältä, mustat täältä, ruskeat täältä

Desktop760harmaat täältämustat täältä, ruskeat täältä

Desktop759 beiget täältä, mustat täältä, konjakinruskeat täältä

Minkälaiset Uggit vetoaa teihin eniten, vai kuulutteko niihin, jotka ei näitä jalkaansa vetäisi? 😀 Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X