Xenia's day

Wc:n sävyjen muutos

Teksti: Xenia

P1050328P1050290P1050282

Kodinhoitohuoneen lisäksi pientä muutosta kaipasi meidän alakerran vessamme, joka kaikessa vaaleudessaan oli hieman tylsä. Mä olen vähän sitä mieltä että tiloissa joissa on paljon ikkunoita, vaaleus on jees, mutta sit näissä ikkunattomissa tiloissa voi ihan yhtä hyvin mennä vähän hämyisämpään suuntaan. Jonkun aikaa katseltiin sitä helppoa seinänsävyä, kunnes ajattelin että nopeastihan tuon maalaa tummemmaksikin.

Meillä on meidän makkarissa sellaista liilahtavaan taittava harmaata ja ajateltiin että sama tyyli sopisi tähänkin huoneeseen, tummempana versiona vain. Niinpä käännyin jälleen kerran värikarttojen osalta Tikkurilan Deco Grayn puoleen ja sieltä löytyi aivan täydellinen sävy, 1960. Tässäkin huoneessa käytettiin Cellon maalia ja jälleen kerran, yksi kerros riittii vallan mainiosti, vaikka tummuutta oli tämänkin verran. Lopputulos on aivan ihana. Pehmeä, tunnelmallinen (jos nyt niin voi vessasta sanoa) ja lämminhenkinen, juuri sitä mitä tällä pienellä muutoksella ajoimmekin takaa!

Ajattelin maalauksen aikana että varmaan pitää ottaa tänne pyyhkeet yläkerrasta ja vaihtaa nämä sinivihertävät pyyhkeet ja matto yläkertaan. Tykästyin kuitenkin näiden kahden värisävyn harmoniaan niin kovasti että pyyhkeet saivat pysyä visusti tässä huoneessa.

Maali on kyllä yksi helpoimmista tavoista muuttaa täysin huoneen tunnelmaa ja dynamiikkaa. Lisäksi sen päälle voi aina maalata uudestaan ja tästä syystä me esimerkiksi pidämme maalipinnoista tapetteja enemmän. Oikea juttu löytyy jokaiselle, tämä siis vain meille sopiva ratkaisu!

Tänään mun piti olla kotona tekemässä gradua ja paria referaattia ja muutenkin aikataulua keväälle, mutta nyt joudun iskemään väliin todella pikaisen visiitin Helsinkiin. Mä olin ihan varma, että mun kaikki lainakirjat oli pidennetty joulukuussa tammikuulle, mutta ilmeisesti en ole näin tehnyt ja nyt ne on niin paljon myöhässä etten saa enää uusittua niitä ilman että käyn paikan päällä. Hemmetti sentään. Hajamielisestä päästä kärsii koko ruumis, mutta eipä tuohon kai paria tuntia enempää uppoudu. Iltapäivästä siis sorvin äärellä jälleen.

Kivaa keskiviikkoa teille kaikille, käykääpä kurkkaamassa edellisen postauksen arvonta ja muutenkin tietoa *Offerilla.comista! 🙂

ps. Boozt.comissa tänään viimeinen mahdollisuus kun aletuotteita tyhjennetään uusien tieltä. Huikeita aleja *täällä!

*kaupallinen linkki

 

X