Tajusin tässä matkatavaralistaa tehdessäni, että mulla ei ole yhtään käsimatkatavaraksi sopivaa weekend bagia. Se on pienoinen ongelma, koska haluaisin raahata lennoille mukaan läppärin, lööbiasun, pari kirjaa jne. Lontoosta lennetään kuitenkin yli 10 tuntia, enkä todellakaan aio istua farkuissa siellä. No, mutta, tarkoituksena on ottaa Miu Miun laukku ainoaksi ”isoksi” laukuksi, mutta eihän sitä voi noilla tavaroilla venyttää. Testasin ja on meinaan aikalailla liian pieni.

Nyt siis pohdinnassa, että mistä ihmeestä sopivan kokoinen weekend bag ensi viikoksi. Kartoitin hieman tilannetta, osittain täysin epärealistisella tavalla ja osittain realistisella. 🙂

Noi Longchampin klassikkolaukut jättikoossa eivät ole kovinkaan tyyriitä, ja voisivat olla aika hyvä vaihtoehto tähän hätään. Plussaa siitä, että ne menevät tarvittaessa minikokoon, joka on hemmetin hyvä kun tilaa ei muutenkaan ole koskaan tarpeeksi. Jos olisin järkevä, ottaisin jonkun klassikkovärin kuten tuon beigen, mutta hemmetti kun ruo pinkki ja oranssi kutkuttavat niin paljon… 😀 Tuo oikean rivin keskimmäinen olisi sekin kokonsa (kaikilla näistä leveys 45 cm) puolesta täydellinen ja siinä olisi hihnakin ja malliltaankin tuo on melko klassinen ja hinta oli kohtuullinen..

Ylärivin kaksi vasemmanpuolimmaista ovat nyt kyllä unelmointia, joten ne eivät tule vielä ainakaan kyseeseen. Mitäs mieltä te olette? Toimisiko tuo isompi Le Pliage lentokoneessakin käsimatkatavarana?

Lue myös

X