xenia's day

Weekend Getaway?

Teksti: Anna.fi
Ollaan tässä nyt enemmän tai vähemmän tehtyä hommia koko kesä, viikonloput mukaanlukien ja nyt on sellainen fiilis, että parin päivän totaalinen rentoutuminen olisi erittäinkin tervetullutta. Ollaan puhuttu, että yritettäisiin lähteä joku perjantai jonnekkin ja olla paikan päällä maanantai aamuun asti niin, ettei työnteko kärsisi, mutta saisi samalla kuitenkin sen kaipaamansa tauon kaikesta arjesta.
Haluaisin viikonlopun täynnä rentoutumista, lukemista, hyvää ruokaa, uimista, porealtaassa loikoilua ja siihen päälle kun saisi vielä jonkun hieronnan niin tämän ihmisen taivas olisi löytynyt! 🙂
Tähän tarvitsenkin teidän apua. Puhetta on ollut rentouttavasta kylpylälomasta Riikassa, Ruotsissa tai Tankassa. Periaatteessa siis mahdollisimman lyhyen lentomatkan päässä paikassa, jossa voisi myös samalla käydä ihastelemassa kaupunkia/luontoa. Ongelma on vain se, että mulla ei ole mitää hajua siitä, mikä näistä paikoista olisi kiva, joten olisi mahtavaa kuulla kokemuksia vastaavanlaisen loman kokeneilta. Missä te kävitte? Mikä oli hotellin nimi, ja ennen kaikkea, oliko kokemus rentouttava? Saa toki heittää muitakin ehdotuksia, kunhan lentoaika ei ole paria tuntia pidempi! 🙂 Aurinkoista ja rentouttavaa lauantaita kaikille!
kuvat: weheartit.com

Lue myös

X