Xenia's day

What a feeling

Teksti: Anna.fi
Nukuin aivan älyttömän hyvin, putkeen melkein 9 tuntia ja nyt olo on kuin eri ihmisellä. Mä oon vähän rauhaton luonne ja varsinkin elämäntilanteiden muuttuessa kaikki jännittää ja vaikuttaa sitä kautta olotilaan. Sit kun ei saa nukuttua, väsyttää ja stressaa vielä enemmän ja siitä tulee vähän sellainen kierre. Eilen pistin rauhallista musiikkia korviin ja opettelin rentoutumista, mitä mun isä on yrittänyt mulle tyrkyttää jo siitä lähtien kun kilpailin tosissani nuorena.

Mä oon niin kilpailuhenkinen, että stressaan itseäni ihan liiaksikin. Sit kun menee pieleen, niin hermostun ja mun on vaikee päästä siihen hermostumista edeltäneeseen mielentilaan. Suomennettuna, mulla on ollut aina paheena hermojen kurissa pitäminen. Nyt kun ajattelen, niin kaikissa suurissa elämänmuutostilanteissa mä oon aina käynyt ylikierroksilla. Haluun saada asiat nopeesti järjestykseen kun tällainen ajelehtiminen ilman oikeaa tukikohtaa on aika perseestä suoraan sanottuna. Toki, mamman luona on ihan kiva olla, mutta faktahan se on, että sillä on syynsä, miksi ihmiset ei yleensä asu himassa enää tietyn iän jälkeen. 😀

Tää Aamu alkoi herkullisella aamupalalla, jonka taioin mamman jääkaapin antimista. Mistä muuten johtuu, että kaikkien muiden jääkaapin sisältö näyttää aina herkullisemmalta kuin oman kaapin sisältö?

Nyt haluun vähän fiilistellä vanhoja aikoja, joten mikä parempaa kun valokuvien katselu. On muuten harmi, että nykyisin kaikki kuvat on melkeinpä koneella. Ei niistä saa läheskään samaa fiilistä kun kunnon filmikameralla otetuista kuvista, joiden kohdalla piti aina jännittää, että onko siellä nyt joku onnistunut kuva. 😀

Löysin laatikoita kaivellessani tämän levyn, jonka sain parhaalta ystävältäni kahdeksan vuotta sitten. Tää pyörii nyt tossa taustalla, aika nostalgiset fiilikset!

Täältä löytyy muun muassa seuraavat biisit..

Nyt taidan alkaa katselemaan valokuvia, sitten lenkille ja käymään mummolla. Kivaa päivää kaikille!

Lue myös

X