Xenia's day

What to wear

Teksti: Anna.fi

Uskon, että en ole ainoa, joka ponnistelee aina ennen illanviettoa vaatekaappinsa edessä miettimässä, että mitä ihmettä sitä pistäisi päälleen. Ajattelin tänään ratkaista ongelman sillä, että kuvailin jo valmiiksi mahdollisia asuja ja te saatte sanoa mielipiteenne siitä mikä on teidän lempparinne(En sit ole vielä silittänyt vaatteita). Ensin kuva koruista, jotka ajattelin laittaa päälle, yrittäkää siis kuvitelle nuo asujen kanssa. 🙂

Kello ja korvikset Guessin ja kaulakoru Juicy Couturen. Sitten ensimmäiseen asuun, eli asukokonaisuus numero 1.

Pusero Zarasta, hame H&M, vyö Asos, laukku Üterque, kengät Zara. Sitten asukokonaisuus numero 2.

Paita Mango, hame Bebe, vyö Asos, laukku Üterque, kengät Zara. Sitten asukokonaisuus numeroltaan 3.

Paita Mango, hame H&M (sama kuin ensimmäisessä kuvassa, mutta tummanruskea), kengät Mango, laukku Vuitton. Seuraavana vuorossa se perinteinen pikkumusta eli asukokonaisuus numero 4. olkaat hyvät..

Mekon ostin Zarasta viime synttäreiksi, vyö on Asokselta, kengät Zarasta ja laukku Üterquelta. 🙂 Sitten hieman löysempää asua, eli asukokonaisuus numero 5.

Satiininen tunikamekko H&M, laukku Vuitton, kengät Mango. Ja sitten, viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, asukokonaisuus numeroltaan 6.

Paita H&M, hame H&M (tummanruskea versio), kengät Zara, laukku Üterque. Nyt jatkan päivääni tämän merkeissä..

..ja sen jälkeen menen kuivattelemaan hiuksiani. Ne Redkenin smooth downit on ihan parhaita, eli kaikki joilla on karheat tai pörröiset hiukset, suosittelen ehdottomasti.. Nyt ihanat, auttakaa minua ja sanokaa, mikä on lempikokonaisuutenne!? Suuri kiitos teille sinne! 🙂

Lue myös

X