Xenia's day

Woodbury common premium outlets

Teksti: Anna.fi
Jo NYC:in matkan varaamisesta asti oli selvää, että jonain päivänä mennään käymään jossain outletkylässä. Niistä voi tehdä varsin hyviä löytäjä erinomaiseen hintaan, ja sehän sopii minulle. NYC ei ole tässä poikkeus, sillä joku ystävällinen lukija vinkkasi samantien Woodburyn tunnetusta outlet keskittymästä. Googlettelin paikkaa kiinnostuneena, ja täytyy sanoa, että huh hah heijakkaa, miten paljon kauppoja sieltä löytyy..

Omat mielenkiinnon kohteeni ovat erityisesti seuraavat:

– Burberry
– Chloe
– DKNY
– Gucci
– Juicy Couture
– Michael Kors
– Polo Ralph Lauren
– Prada
– Reed Krakoff
– Nike
– Tommy Hilfiger
– Tory Burch
– YSL
– Jimmy Choo
– Tod’s
– Ugg Australia
– Coach
– Samsonite
– Cole Haan
– Ralp Lauren Home
– Lancome

Voi jestas sentään! 😀 Toki, monesti Outlet keskittymien kohdalla sitä huomaa, miksi tavara on alennettuna, mutta hyviä löytöjä voi tehdä siitäkin huolimatta. Ajattelinkin, että kaikkein järkevintä olisi käydä täällä ennen muita ostospaikkoja, sillä todennäköisesti voisin löytää tuolta niitä juttuja, joita olin suunnitellut New Yorkista katsovani. Bussiliput edes takaisin maksavat noin 40 dollaria, eli ei mitenkään älyttömästi. Hyvin suurella todennäköisyydellä saan tuhoja pelkästään tuolla Polo Ralph Laurenilla aikaiseksi sen verran, että matkan hinta on katettu. Lisäksi löysin tuolta Woodburyn sivuilta sellaisen vip-jäsenyys kohdan, jonne kirjautumalla saa käyttöönsä lisäksi alennuskuponkeja. Mulla on jo muistutus keskiviikolle, että tulostelen kiinnostavia mukaan. ;D Kertokaahan kaikki tuolla käyneet, oliko paikka mistään kotoisin?? 😀 Olen itse käynyt Miamiassa yhdessä outlet keskittymässä, ja se vaikutti ainakin loistavalta, mutta entäs tämä??

Jaksamista alkavaan viikkoon!:)

Only few days left before we’re off to NYC. We already planned to do a day trip to this outlet village called woodbury, its surely sounds good!! 😀

Lue myös

X