Xenia's day

Woodstock kuvina

Teksti: Xenia

Miten ihmeessä taas on maanantai? Justhan vasta istuin tässä koneen äärellä kirjoittamassa perjantaina. Uskomatonta!

Viikonloppu oli aivan huikea. Ystävän baby showereita, isomman porukan kolmekymppisiä ystävien kanssa ja paljon pihatöitä eilen. Sain myös eräältä ystävältäni käsiini sitä Fazerin turkinpippurisuklaata. Se ei ollut heidän makuunsa, joten oleskeli kuulemma jääkaapissa vaan. Noh, mun makuuni se oli, siinäkin määrin, että söin koko puolikkaan suklaalevyn eilisen aamupalan yhteydessä. 😀 Ilmankos olikin muuten energiaa koko päivän. Heiluin tuolla pihalla kuin mikäkin Duracell. 😀 Ehkei tätä kuitenkaan pitäisi ottaa tavaksi, mutta se on sanottava, että turkinpippurisuklaa on aivan tajuttoman hyvää. Muille makusuklaille epätyypillisempään tapaan tässä on jälkimakuna nimenomaan turkinpippuri eikä se maitosuklaa. Ja se sopii mulle paremmin kuin hyvin. Täydellinen yhdistelmä salmiakkia ja suosikkisuklaatani. Nousi omien lemppareiden kärkeen sen suolaisen toffeekrokantin lisäksi.

P7220305P7220282

Ja pakko muuten sanoa se ihan ääneenkin. Fazerin voittanutta ei mun mielestäni ole. Dairymilk on ihan jees, muttei mitään verrattuna Fasuun. Marabou menee sekin, mutta jotenkin se maistuu mun suussani tosi rasvaiselta eikä niin hyvältä kuin klassinen sininen levy. Toki makukysymyksiä nämäkin, mutta olen tätä empiiristä tutkimusta harrastanut aika paljonkin, niin voin ainakin omalta osaltani puhua!

P7220270

hame: Lindex (tämä) / t-paita: Lindex (tämä) / kengät: Toms / laukku: Versace

P7220293

Mä poden täällä muuten huonoa omaatuntoa. Tämä siirtymävaihe pojan päiväkodin aloittamisen suhteen on aika hektistä aikaa, kun mä olen hänen kanssaan ollut joka päivä siellä. Pari viikkoa tässä menee silleen, että mäkin pääsen ihan oikeasti sit keskittymään muulloinkin kun sen hyvin vaihtelevan ajan milloin poika nukkuu. Odotan jotenkin hirveän innolla nimenomaan sitä, että tiedän ne ajat jolloin voin keskittyä. Mulle kaikkein raskainta vauvavuoden ja työn yhdistämisessä on nimenomaan se, ettei voi yhtään suunnitella aikatauluja valmiiksi. Välillä hän nukkuu 45 minuuttia, välillä 3 tuntia, mutta silti se koko ajan takaraivossa päiväunien aikana oleva ajatus on, että kohta hän herää. Siinä ei jotenkin ihan pääse ajatus saatikka mielikuvitus kukoistamaan.

P7220263
P7220280

Muuten täällä voidaan oikein hyvin. Mitä nyt vähän kaikki tuleva jännittää, mutta silleen positiivisesti. Olen päässyt kesän aikana taas ihan eri tavalla kirjojen pariin ja lukenut tosi hyviä kirjoja. Eilen en pystynyt laskemaan Camilla Läckbergin Noita -kirjaa käsistäni ennen kuin pääsin loppuun. Tämä on sinänsä koomista, koska olin tuossa sohvalla jo kahdeksan maissa ihan valmiina nukkumaan. Kummasti sitä sit kuitenkin jaksoi lukea aina yhteentoista ja oli kyllä loppuun saakka mukaansatempaava kirja! Nyt ihan kutkuttaa ajatus illasta kun pitää päättää, mitä luen seuraavaksi. Isäni naisystävä nimittäin toi kauhean kasan kirjoja meille, joten luettavaa riittää hetkeksi, ihanaa!

Kuvat on kaikki otettu, kun kiertelimme Woodstockin kaupunkia. Paikka sijaitsee Oxfordista noin vartin päässä ja on kaikessa idylisyydessään yksi mun suosikkikaupungeista tuolla päin. Kauniita katuja ja taloja ja tuo Blenheim Palace oli upea paikka. Harmi kun satuttiin sinne nyt kun on ollut kuivin kesä vuosiin, voisin nimittäin vaikka vannoa, että paikka olisi vielä astetta maagisempi jos ruohikko olisi kirkkaan vihreää. Mieheni tapasi asua tuossa ihan Blenheimin laidalla ja lenkkeili siellä usein. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos teitä kiinnostaa matkailu Englannissa! 🙂 Woodstockin lisäksi mun suosikkipaikkoja ovat Oxford, St Albans ja York. Kaikki upeita, mutta niissä on myös jotain samaa. Sellainen kotoisa tunnelma!

Mulle henkilökohtaisesti Lontoo on liian busy. Itse kaupunki on kyllä kaunis, mutta en tunne oloani ikinä kotoisaksi jos on liikaa tungosta. Olen aina ollut sellainen ja siksi karttelenkin noita paikkoja aika loppuun saakka, etenkin ruuhka-aikaan. Pahin painajaiseni olisi olla Oxford Streetillä lastenvaunujen kanssa. Ai kauheeta. Viimeksi kun siellä oltiin niin hyvä kun en saanut paniikkikohtausta. Mulla on siis ahtaanpaikan kammo ja esim täyteen ahdettu hissi ei ole mikään kiva kokemus. 😀 Muita samanlaisia, jotka kaipaavat tilaa ympärilleen?

Tuli muuten näitä kuvia katsoessa mieleen, että jos Enkut jotain osaa meitä paljon paremmin niin tuon maalien ja sävyjen käytön ulko-ovissa. Mä rakastan värikkäitä ovia ja taisin jo vaivihkaa kysellä mieheltä että pystyisikö meidän ulko-ovea maalaamaan. 😀 Nyt tuo valkoinen ovi on niin tylsä. 😀

Mä istun tässä keittiön pöydän ääressä ja raavin ihan antaumuksella mun hyttysenpistoja. Tee niinkuin minä sanon, älä niinkuin minä teen taidan joutua sanomaan tyttärelleni joka aina niitä käy rapsuttamassa ja sanoo, että mutta kun sinäkin. Välillä on kyllä tosi vaikea olla hyvänä esimerkkinä, mutta minkäs teet kun se hyttysenpureman raapiminen tuntuu vaan niin mukavalta. Sama taisi olla silloin joskus aikoinaan vesirokkoa sairastaessani. Nyt muuten toivotaan, ettei poika saa sitä ennen joulukuuta jolloin hän on saamassa sen vesirokkorokotteen. Ei mikään kiva tauti, vaikka tyttö aika helpolla pääsikin!

Hei, mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tuntuu muuten siltäkin, että energiaa on enemmän kun ei ole ainakaan tänään mitenkään älyttömän kuuma. Itseasiassa viime yönä tuli ihan vilu, mutta olipa mukava kaivaa peitto takaisin esiin. Ilmeisesti tänne on vielä jotkut superhelteet tulossa, mutta saatiinpa ainakin sisälämpötila järkeviin lukemiin. Vaikka aika helpolla ollaan kyllä senki suhteen päästy. Rapiat 24 on vielä täysin ok kun vertaa niihin 30+ sisälämpötiloihin, joita koettiin silloin kun tyttö oli vastasyntynyt ja asuttiin siinä paritalossa. Silloin oli kans kuuma kesä ja lähdettiin puolen muun Suomen kanssa ilmastointiostoksille. Arvata saattaa, että kaikki oli silloin loppuunmyytyä, ihan kuten varmaan tälläkin hetkellä.

Nyt lopetan ihan oikeasti. Mulle näköjään iskee aina joku uusi ”järkevä” ajatus kun yritän mennä eteenpäin, sorry siitä. Eli ihanaa maanantaita kaikille! Minkäslainen viikko teillä on edessänne?

 

Lue myös

X