Xenia's day

Xenia's Day loves Costume

Teksti: Anna.fi
Mä ihan oikeasti ajattelin, että tällaisia uutisia en tulisi teille koskaan kertomaan. Aika vankasti olen pysynyt kannassani erinäisistä tarjouksista ja ehdotuksista huolimatta ja kokenut tähän mennessä saavuttavani parhaan tuloksen pysymällä oman itseni herrana. Kuulostaa ehkä kliseiseltä, mutta mun ajatukset muuttui jonkin aikaa takaperin kun astelin Bonnierille juttelemaan mahdollisesta muutosta upean muoti- ja kauneuslehti Costumen sivuille. Vaikka lehden lukija itsekin olen sen vuoden pituisen matkan aikana ollut, sain kuulla asioita, jotka käänsivät tämän naisen pään. Lähdin kotiin odottavin mielin, todella innoissani mahdollisesta tulevaisuudesta Costumen bloggaajana.
Nyt se on sitten virallista, Xenia’s Day tulee muuttamaan Costumen sivuille 1.lokakuuta. Tämän kuukauden aikana käymme jo läpi tulevaisuuden mahtavia proggiksia ja täytyy sanoa, että en ole tämän enempää innoissani ollut koko blogihistoriani aikana. Reiluun 2,5 vuoteen on riittänyt jos jonkinmoista ehdotusta ja tarjousta. Mä ehdin jo muuttua niiden suhteen todella skeptiseksi kunnes tämä mun blogiuraani mullistava tarjous osui kohdalle. En voisi olla onnellisempi siitä, että pääsen tähän upeaan joukkoon, mielettömän kustannustalo-Bonnierin alle. 
Mikäli rakastat tyyli- ja kauneusjuttuja, Costume on lehti sinua varten. Lehden sivut ovat täynnä inspiraatiota ja ideoita, ja mikä parasta, kuvia on paljon! Itse ainakin pidän lehdissä nimenomaan siitä, että pääsen tarkastelemaan niiden visuaalista ilmettä, kuva kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Parasta tässä muutossa on kuitenkin sen tuomat uudet tuulet. Vaikka blogi tuleekin pysymään omanlaisenansa, voin vannoa, että inpistä blogin tekemiseen löytyy tämän myötä entistäkin enemmän. Tässä voidaan puhuta yhteistyöstä sanan varsinaisessa merkityksessä. Yhdessä tekeminen todella näkyy, ja bloggaajat on otettu heti  Costumen alusta asti upeasti huomioon. 
Tulee kylmät väreet kun miettii miten upeita mahdollisuuksia minulle onkaan tarjoutunut siitä hetkestä lähtien kun päätin tämän blogin pitkän harkinnan jälkeen perustaa. Blogi on muuttanut mun elämän ja olen oivaltanut sen myötä paljon uusia asioita itsestäni. Tuntuu hyvältä jatkaa tätä polkua eteenpäin ja aloittaa seuraava kappale tämän blogin taipaleella. Ilman teitä lukijoita en olisi päässyt ensimmäisen kappaleen loppuun enkä saanut mahdollisuutta aloittaa tätä entistäkin upeampaa toista kappaletta. Kiitän teitä suuresti siitä, että olette siellä, ja jaksatte päivästä toiseen lueskella mun juttujani. Reilun kuukauden päästä on muutoksen aika ja toivonkin hartaasti teidän ottavan ne minun kanssani vastaan. 🙂
Suuri kiitos vielä Costumen upealle porukalle siitä, että halusitte minut mukaan tiimiinne, olen todella otettu tästä ja samaan aikaan niin innoissani kaikesta siitä, miten meidän yhteinen taipaleemme alkaakaan. Tässä on tälle kärsimättömälle ihmisille yksi merkittävä syy odottaa syksyä alkavaksi! 🙂

Lue myös

X