Xenia's day

Yesterday's comfy outfit

Teksti: Anna.fi
Huomenta! Huomenna tähän aikaan ollaan jo saksan maalla, ja mulla on vieläkin kaikki hommat tekemättä. Niinpä päätin tehdä tänään oikeen tehopäivän ja herätä aikaisin käymään salilla kun ei tule ainakaan pariin päivään treenattua. Sen lisäksi mulla olisi vielä muutama blogihomma, kolmen ystävän näkemistä (erikseen vieläpä:D) ja pakkaamista. Pakkaukset olen aloittanut eilen illalla, mutta tuli taas pienet tänka på:t sen suhteen, että mitä sitä tuonne laukkuun heittelisi. Bikineitä on muutamat, yläosia ehkä kuusi, alaosia viisi ja sen lisäksi pari mekkoa.

Ainiin, muutama Dubaihin matkaava kyseli multa siitä, miten mä pukeudun siellä. Vastaus on se, että samalla tavalla kun viimeksikin. Silloin käytin rannalla rantavermeitä ja illalla ja kaupungilla pistin päälle joko shortsit (en ottanut lyhyimpiäni mukaan, vaan sellaisia basic malleja, jotka ei kyllä yletä polveen) tai kynähameen ja yläosaksi yleensä sellaisen puseron, jossa oli lyhyet hihat. En toisin sanoen peittänyt polvia kertaakaan koko reissun aikana, mutta hartiat kyllä. Kukaan ei katsonut mitenkään pahalla vaikka kävelin välillä ostoskeskuksissa yksinkin, ja kiinnitin siihen vielä erikseen huomiota. Mä kyselin pukeutumisohjeita ennen matkaamme siellä asuvilta ihmisiltä, ja heidän mielestään oli ok ihan normaali (mutta ei liian paljastava) pukeutuminen. Tästä on itseasiassa tulossa postausta vielä esimerkin kera tämän viikon aikana!:)

Nyt siihen eilisen asuun, jolla kävin tsombailemassa akateemisessa kirjakaupassa. Voisin viettää siellä tuntikaupalla aikaa! 😀

neule / knit Polo Ralph Lauren
housut / pants Dr Denim
kaulakoru / necklace H&M
kengät / shoes Ugg Australia
laukku / bag Prada

Nyt tukka kiinni ja salille! Mukavaa keskiviikkoa kaikille!:)

I’m off to gym, have a nice Wednesday you all!:)

Lue myös

X