Xenia's day

Yesterday's look

Teksti: Anna.fi
Kävin eilen lounastamassa ja eräässä tapaamisessa tulevaan yhteistyöhön liittyen. Voin sanoa, että olen tästä aivan tajuttoman innoissani, tulee muuttamaan elämää aika melkoisesti!:)

paita / shirt Polo Ralph Lauren
housut / pants Dr Denim
saappaat / boots DKNY
laukku / bag Chanel
kello / watch MK
kaulakoru / necklace Zara

Tajusin tuossa muuten eilen, että piru vie, mähän olen kohta bikineissä ottamassa aurinkoa Dubain rannalla. Voitteko kuvitella, että en ottanut Suomessa kertaakaan aurinkoa koko kesänä? Sen verran oli epävakaiset säät tänä vuonna. Ajattelin käydä pari kertaa solkussa ennen Dubain matkaa, että iho tottuisi edes vähän vastaanottamaan auringonsäteitä ja saisi pohjaväriä. Ja ei, en suosittele kenellekään solariumin käyttöä, itse käyn sellaisessa vain silloin jos olen lähdössä keskellä talvea aurinkolomalle.

Mä olen itseasiassa lopettanut melkeinpä kokonaan myös itseruskettavien käytön, inhoan sitä kun ne tahraavat kaikki lakanat ja vaatteet, joten olen sitten mieluummin kalkkilaivan kapteeni. Tosin, muistan viime Dubain reissun jälkeen, kuinka joku huuteli mun ja J:n perään baarissa, että ”noi on käynyt vähän liikaa solkussa”, joten eiköhän sitä väriä tartu sieltä pikkasen pintaan, mikä ei siis varsinaisesti sanottuna haittaa mua ollenkaan. Pieni päivetys saa vähän loistetta tähän naamariin. Muutenkin, ainakin mun kasvojen iho voi paljon paremmin kesällä, ja tärkeintä on tietenkin se energiaboosti minkä aurinkoloma antaa!:)

Nyt on ollut niin paljon hommaa, että olen aloittanut hommani kasilta ja lopettanut kasilta. Hommia olisi vaikka muille jakaa, ja ensi viikonlopun vietän Porvoossa, joten kaikki olisi saatava pulkkaan sitä ennen. Maanantaina on tentti, ja lukemista vielä vähän liiaksikin, mutta jos ei muuta, niin lakikirjalla yrittämään. 🙂 Älkää ottako musta esimerkkiä!!

Mitäs teidän syksyyn kuuluu?? 🙂

Lue myös

X